Een heel bijzonder huis in Alicante

1.900.000€

Beschrijving

Een echt bijzondere plek om te wonen.

Dit prachtige huis is een uitstekende optie voor degenen die graag in het midden van de natuur wonen in een perfect klimaat van vrede en rust, omgeven door bergen, genaamd Sierra del Buitre.

Het prachtige hoofdgebouw is gebouwd in hout afkomstig uit de bossen van Roemenië verdeeld comfortabele semi-hoogten en een perfecte verdeling, aangezien alle kamers en slaapkamers hebben een bevoorrecht uitzicht, de oppervlakte ca. is 350 M2.

Op de hoofdverdieping zijn er drie dubbele slaapkamers met een badkamer, een grote woon-eetkamer met een open haard en een goed verzorgde en uitgelezen wijnkelder, de bovenverdieping heeft een keuken, een eetkamer, een dubbele kamer met een en-suite badkamer en een hoffelijkheidstoilet. Vanuit alle kamers op deze verdieping heeft u toegang tot een indrukwekkend terras met uitzicht op de bergen. Het terras is de perfecte plek om te entertainen en te ontspannen.

Op dit niveau is er ook de prachtige barbecue-bar ruimte met alle comfort om buiten of overdekt te eten, afhankelijk van de tijd van het jaar, met een capaciteit voor meer dan 50 gasten +.

Het heeft alle voorzieningen en diensten, water met zijn eigen putten, zonnepanelen, verwarming door radiatoren in het hele huis, open haard op alle verdiepingen en lang etc …

Het landgoed heeft ook de oude oorspronkelijke boerderij (Masia) die bestond op de boerderij die is gerehabiliteerd met behoud van de originele elementen van de tijd, met een oppervlakte van ca. van 300 m2, momenteel is het in nood van renovatie en we kunnen helpen met alle werkzaamheden aan een turn-key status.

Deze boerderij heeft twee hoogtes en in dit deel van de boerderij bevinden zich de stallen en de paarden dressuur. Er is ook een enorme binnenplaats, en dit huis zou ideaal zijn als een groot gastenverblijf om het landgoed te completeren.

Iets heel bijzonders vinden we de grootste boom op deze boerderij en met meer erkenning voor de bevolking van de Torre de les Maçanes, hij steekt boven de andere bomen van de boerderij uit door zijn grote afmetingen, meer dan 10m hoog en meer dan 20m in diameter.De geschatte leeftijd is 400 jaar oud.

De boerderij is volledig omheind en heeft een oppervlakte van 90 hectare, omringd door pijnbomen, olijfbomen, amandelbomen en steeneiken.

De locatie is perfect met de stad Alicante, ongelooflijke stranden en een golfbaan in niet meer dan 25 minuten.De gemeentelijke term beslaat een smalle en pittoreske vallei uitgesneden door de zogenaamde Torremanzanas rivier, en wordt begrensd door de gemeenten Jijona, Alcoy, Benifallim , Penáguila en Relleu.

Neem contact op met Found Valencia voor meer informatie.

Overzicht

  • ID FL10110721
  • Slaapkamers 6
  • Badkamers 4
  • Grootte 350 m2
  • Landgrootte 900.000 m2

Eigenschappen

  • Zwembad

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken