Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
795.000€

Prachtige boerderij in Biar, Alicante

7
Bedrooms
9
Bathrooms
987 m2
Size
7.813 m2
Area
1910
Year Built
FC2030694
Reference
Key features of this Bedrijf
Airconditioning Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Emergency services in area Excellent motorway access Garage Gastenverblijf Gazons Good access roads Mogelijkheid voor rolstoelgebruikers Omheind terrein Outdoor dining areas Well maintained property
Everything you need to know about this Bedrijf for sale

Gelegen in het hart van de prachtige Sierra Fontanelles. Het heeft een zeer gemakkelijke toegang vanaf de weg en ligt naast een bron, op enkele kilometers van Biar, Alicante.

Deze prachtige boerderij van 844 m², volledig gerenoveerd, functioneert momenteel als een landelijk hotel gedurende 16 jaar. Met behoud van het oorspronkelijke karakter behoudt het zijn structuur van houten balken, stenen muren en afwisselende klei- en platformvloeren, waardoor het een gezellige en functionele ruimte is. Het heeft veel licht dankzij de enorme ramen door het hele huis. Het is een hotel ontworpen om rust te ervaren en te genieten van de natuur, stilte en frisse berglucht.

Het hoofdgebouw bestaat uit een begane grond, eerste en tweede verdieping. Op de begane grond, waar de hoofdingang zich bevindt, vinden we de receptie, de openbare toiletten, het restaurant, de keuken, een woonkamer met een houtgestookte oven, een grote bibliotheekruimte die kan worden gebruikt als eetkamer voor evenementen, en een gemeenschappelijke ruimte met een open haard.

Op de twee bovenste verdiepingen bevinden zich 8 tweepersoons zolderkamers, elk met een eigen badkamer. Twee daarvan hebben een loft met nog een bed. Bovendien is er op elke verdieping een gemeenschappelijke woonkamer en op de eerste verdieping een terras met prachtig uitzicht. We vinden ook een ruimte die momenteel als huis wordt gebruikt, met slaapkamers, een keuken en twee badkamers, die kunnen worden gebruikt om het aantal kamers of gemeenschappelijke ruimtes uit te breiden.

Wat betreft de buitenruimte kunnen we genieten van een prachtige binnentuin, vanwaar we toegang hebben tot de negende kamer in een apart gebouw. Het is de grootste van allemaal, met een tweepersoonsbed en een badkamer op de begane grond en een loft met een slaapbank.

Bovendien is er nog een tweelaagse constructie die bijna voltooid is en die gebruikt zou kunnen worden als een ander zelfstandig appartement voor gasten.

Een grote buiten tuin van meer dan 7.000 m² met verschillende gebieden, allemaal verlicht, omringt het huis aan de achterkant. Daar vinden we een prachtig zwembad en een solarium, omgeven door dennenbomen en groene gebieden.

Vergelijken

Share this property

o