Prachtig nieuw gebouwd eigendom gelegen in Albal

650.000€

Overzicht

  • ID FC2030123
  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 3
  • Grootte 260 m2
  • Landgrootte 450 m2

Beschrijving

Prachtig nieuw gebouwd eigendom gelegen in Albal op slechts 15 minuten van de stad Valencia.
Deze exclusieve villa van avant-garde lijnen is gelegen in een bevoorrechte omgeving, met natuurparken en de nabijheid van de stad Valencia.
De verdeling over twee niveaus geeft veel comfort, op de hoofdverdieping is er een ruime woonkamer met geïntegreerde maar onafhankelijke keuken. Dit gedeelte gaat op in het landschap van de tuin en het zwembad door de grote ramen die het heeft. Op deze verdieping is er een badkamer en een dubbele slaapkamer met een grote kleedkamer.
Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers die een badkamer delen, evenals een master en-suite met grote kleedkamer en geïntegreerde badkamer. De woning heeft een 7X3m porseleinen zwembad met filtratie-systeem, het perceel heeft een barbecue. Om dezelfde bestrating in het hele huis te benadrukken, wat een uniformiteit in het ontwerp creëert. De kwaliteiten en afwerkingen die gebruikt zijn bij de bouw zijn van de hoogste kwaliteit, wat deze woning exclusief maakt.
Afwerkingen: centrale verwarming, A / C koud-warmte leidingen, verlichting in het hele huis aan de buitenkant, porselein tegel zwembad, wasruimte, berging, garage en automatische poort voor voertuigen.

 

HET GEBIED:

 

De stad Albal ligt in l’Horta Sur, op slechts vijftien minuten van het centrum van de stad Valencia. Het heeft ook allerlei vrijetijdsvoorzieningen zoals scholen, kleuterscholen, supermarkten, winkels en allerlei sportfaciliteiten. De woning is gelegen in het gebied waar er meer vrijstaande villa’s zijn. Hij heeft onmiddellijk toegang tot alle hierboven beschreven diensten. Door locatie heeft snelle toegang tot snelwegen en de V-30 die onmiddellijk communiceert met de hele stad Valencia. En het is maar 25 min. van het strand.
In de omgeving van de Ermita de Santa Ana, vinden we zowel restaurantdiensten als sportfaciliteiten.
Aarzel niet om contact op te nemen met Found Valencia voor meer informatie.

Eigenschappen

Vergelijken