luxe villa te koop in Valencia

870.000€

Beschrijving

Het huis is gebouwd met hoogwaardige materialen met modern tintje.

Een plaats die bevoorrecht is door de natuur, in een verhoogde en prive-omgeving, op slechts 35 minuten van de stad Valencia en ongeveer 10 minuten rijden van het metrostation en alle diensten, is de residentiële urbanisatie San Cristobal, die behoort tot de stad Alberic.  Dit is een populaire en goed onderhouden urbanisatie, omgeven door fruitbomen.

Gelegen binnen deze urbanisatie, staat deze moderne stijl constructie, met ongeveer 550m2 bebouwde ruimte over 2 verdiepingen, op een perceel van 2.600m2, een prachtige tuin en palmbomen, dennen en fruitbomen.

De twee verdiepingen tellende woning heeft 6 slaapkamers (waarvan een en-suite met een grote kleedkamer), 4 complete badkamers (een van hen geïntegreerd in de master suite), 1 grote woonkamer (woonkamer, eetkamer en verdere woonkamer), design keuken, wasruimte, leeszaal en kantoor. Buiten vinden we terrassen en een garage.

Daarnaast heeft de woning centrale verwarming met olie en vloerverwarming in de dagzone, verlichting en automatische deuren, video-ingangssysteem, druppelirrigatie, hoge kwaliteit buitenbehuizingen, kersenkleurig timmerwerk, LED-verlichting en parketvloeren.

DISTRIBUTIE

We komen de woning binnen via een helder verlichte hal, die leidt naar de 70m2 woonkamer met dubbele hoogte houten plafonds. Deze kamer heeft ook toegang tot een groot overdekt terras.

Vervolgens vinden we de 35m2 keuken met een groot marmeren middeneiland, tegels, en ingebouwde premium roestvrij stalen apparatuur, en een decoratieve aluminium afzuigkap. De aanrechtbladen zijn gemaakt van hetzelfde marmer als het eiland. Aan de keuken is een wasruimte met een extra bergruimte en spoelbak bevestigd.

Ook op deze verdieping zijn er 3 tweepersoons slaapkamers die een badkamer met douche delen, en een grote master suite (25m2) met geïntegreerde badkamer, jacuzzi en dubbele wastafel. Deze slaapkamer heeft een groot raam met deuren waardoor u toegang heeft tot een achterterras. 

Op de eerste verdieping is er een leeshoek of kantoor van 30m2 en 3 tweepersoonsslaapkamers, waarvan één tweepersoonsslaapkamer met toiletruimte, die op zijn beurt ook uitkomt op een open terras. Er is ook een badkamer op deze verdieping. Alle terrassen zijn voorzien van elektriciteit en TV-aansluitingen.

De garage, die via een marmeren trap met het huis verbonden is, heeft een automatische toegangsdeur van 5m en biedt plaats aan 6 auto’s, evenals een machineruimte, ontspanningsruimte met biljart, wasruimte, badkamer met kleedruimte en berging. Dit gebied heeft ook onafhankelijke verwarming.

TUINEN

Kenmerkend voor deze woning is de “LOW MAINTENANCE” factor en de tuin zelf is volledig natuurlijk, zodat er niet veel onderhoud nodig is. Er is ook een barbecue, waar er een complete zomerkeuken is, en genoeg ruimte om een zwembad te bouwen. Over het geheel genomen is het een zeer privé buitenruimte. 

 BELASTINGEN

De gemeentelijke belasting (IBI) bedraagt € 1.300 per jaar en de gemeenschapskosten € 49 per maand, inclusief onderhoud, beveiliging, toegang tot de sociale club.

INFORMATIE OVER HET GEBIED

De Urbanisatie San Cristóbal is gelegen op 7 km van Alberic en 43 km van Valencia. Dit is een gevestigde ontwikkeling die, dankzij de hoogte, een adembenemend uitzicht biedt op het omringende landschap en eigen sociale club. Er zijn schoolbusroutes van de urbanisatie naar de stad Alberic. In de stad Alberic zijn alle stedelijke diensten beschikbaar, waaronder medische voorzieningen, banken en winkels, supermarkten, sportfaciliteiten, scholen en lokale diensten. Er zijn treinroutes die Alberic verbinden met de stad Valencia in 50 minuten. De toegang tot de snelweg A7 ligt op 5 minuten van het project San Cristóbal. Steden/dorpen zoals Alzira en Xativa, waar we ziekenhuizen, internationale scholen, hypermarkten en restaurants vinden, liggen op 15 minuten afstand.

Overzicht

  • ID FL1010609
  • Slaapkamers 6
  • Badkamers 4
  • Grootte 960 m2
  • Landgrootte 2.400 m2
  • Land Spain
  • Province/State
  • City/Town
  • Postal code/ZIP 46260

Eigenschappen

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken