Overzicht

  • ID FR6060110
  • Slaapkamers 6
  • Badkamers 4
  • Grootte 960 m2
  • Landgrootte 2.400 m2

Beschrijving

Luxe villa in Alberic te huur

Op een bevoorrechte plaats door de natuur, in een verhoogde en prive-omgeving, op slechts 35 minuten van de stad Valencia en ongeveer 10 minuten rijden van het metrostation en alle diensten is de San Cristobal residentiële ontwikkeling die behoren tot de stad Alberic.

De urbanisatie heeft onderhoudsdiensten voor haar bewoners.

In deze urbanisatie staat deze eigentijdse bouwstijl, met ongeveer 550m2 gebouwd op 2 verdiepingen, alles op een perceel van 2.600m2 met gazon en een prachtige tuin en prachtige palm-, dennen- en fruitbomen. Het huis is gebouwd met materialen van topkwaliteit met respect voor de traditie die gedurende tientallen jaren van mediterrane villa’s is gebruikt.

 De woning strekt zich uit over twee verdiepingen plus een garage en heeft het volgende

6 slaapkamers (waarvan één en-suite met een grote kleedkamer), 4 complete badkamers (waarvan één geïntegreerd in de hoofdsuite), 1 grote woonkamer (woon-, eet- en woonkamer), designkeuken, wasruimte, leeskamer-kantoor, terrassen en garage.

De woning biedt ook centrale verwarming op gasolie en vloerverwarming in het dagverblijf, verlichting en automatische deuren, video-intercom, druppelirrigatie, buitenafsluitingen van grote kwaliteit, kersenhouten carpentries, led-verlichting, rode parketvloeren. Er is een zwembadproject dat binnenkort wordt uitgevoerd.

AFBREKENING

De woning verwelkomt ons met een verlichte verdeler die toegang geeft tot de woonkamer met een grootte van 70m2 op dubbele hoogte, met gecapitonneerde houten plafonds en uitgang naar een groot overdekt terras.

Bijgebouw is de keuken van 35m2 met groot centraal marmeren eiland (uit één stuk geplaatst). Betegeld op gemiddelde hoogte, met ingebedde roestvrijstalen apparaten van topmerken, decoratieve aluminium kap. De werkbladen zijn gemaakt van hetzelfde marmer als het eiland.

Een wasruimte met extra opbergruimte en spoelbak bevestigd.

Ook op deze verdieping zijn er 3 tweepersoonskamers die een volledige badkamer met douche delen. Tot slot vinden we een grote master suite (25m2) met geïntegreerde badkamer met jacuzzi en dubbele sinus. Deze slaapkamer heeft een groot raam van 3 lamellen van waaruit u toegang heeft tot een achterterras (alle terrassen zijn voorzien van licht en TV-aansluitingen.

Op de eerste verdieping is er een leeshoek of kantoor met 30m2 en 3 tweepersoonskamers (waarvan een tweepersoonskamer met een kleedruimte die uitkomt op een open terras), op deze verdieping is er een volledige badkamer.

De garage die met het huis verbonden is via een marmeren trap, heeft een automatische toegangsdeur van 5 meter, biedt een capaciteit voor 6 auto’s, een machineruimte, een speelruimte met zwembad, een wasruimte, een badkamer met kleedkamers en een opbergruimte. Deze zone heeft een onafhankelijke verwarming.

GARDENS

Een kenmerk van deze woning is de onderhoudsarme grond omdat veel van het is bedrukt beton en de tuin is volledig natuurlijk dus het is onderhoudsvrij, de buitenruimte zeer prive.

Er is ook een barbecueplaats, waar een complete zomerkeuken is gevestigd. Er is genoeg ruimte om een zwembad te bouwen.

INFORMATIE OVER HET GEBIED

De urbanisatie San Cristóbal, gelegen op 7 km van Alberic en 40 km van Valencia. Dit is een gevestigde verstedelijking die dankzij de hoogte een indrukwekkend uitzicht heeft op het omringende landschap. De urbanisatie heeft een eigen sociale club. Er zijn schoolbusroutes van de urbanisatie naar de stad Alberic. In de stad Alberic zijn alle stedelijke diensten beschikbaar, waaronder medische voorzieningen, banken en winkels, supermarkten, sportfaciliteiten, scholen en lokale diensten. Er zijn treinroutes die Alberic met de stad Valencia verbinden in 50 minuten. De toegang tot de snelweg A7 ligt op 5 minuten van de ontwikkeling van San Cristobal. Bedrijven als Alzira en Xativa, waar we ziekenhuizen, internationale scholen, hypermarkten en restaurants vinden, liggen op 15 minuten afstand.

Eigenschappen

Vergelijken