Overzicht

 • ID FC2020740
 • Slaapkamers 3
 • Badkamers 3
 • Grootte 337 m2
 • Landgrootte 1.954 m2

Beschrijving

Dit grote pand van 337m2 staat op een groot perceel van 1.954m2 met een uitstekend open uitzicht op het omliggende platteland.

 

De begane grond bestaat uit een woonkamer met een grootte van ongeveer 40m2 en heeft natuurstenen muren, een houten open haard en hoge plafonds met balkenplafonds. Deze ruimte komt uit op een overdekt terras met uitzicht op de tuin, waardoor een natuurlijke uitbreiding van de woonkamer ontstaat.

 

De open keuken, volledig uitgerust met kasten, granieten aanrechtbladen en ingebouwde apparatuur. Op deze etage vinden we een badkamer en een grote hoofd-en-suite badkamer.

 

Op de bovenverdieping is er een open ruimte met capaciteit voor 2 slaapkamers en voorbereid voor een badkamer.

 

Tot slot vinden we in de kelder een garage, een tweepersoonskamer en een badkamer die ideaal is voor de gasten. Naast een wijnkelder, een wasruimte en een machinekamer.

 

Het land heeft grasvelden en mediterrane planten en bomen met een automatisch irrigatiesysteem. Het is een gebied dat het hele jaar door kan worden genoten. Het heeft ook een zwembad en een spectaculair uitzicht op de omgeving door de hoogte van het perceel.

 

Alle ramen in deze woning hebben aluminium kozijnen en zijn voorzien van dubbel glas.

 

Versterkte voordeur, airconditioning units, mooie parketvloeren en rustieke tegels.

 

Belastingen en onkosten.

 

De gemeentebelasting of IBI bedraagt € 350 per jaar en de gemeenschapsuitgaven bedragen € 150 per kwartaal, inclusief onderhoud, toezicht en sociale club.

 

INFORMATIE OVER DIT GEBIED

 

De locatie van deze villa biedt alle noodzakelijke voorzieningen voor het dagelijks leven op slechts enkele kilometers van de urbanisatie, zoals winkels, medische centra, bars, openbaar vervoer met inbegrip van een metrostation, enz.

 

De woonwijk zelf biedt ook diensten aan zoals een basissupermarkt en een bar/restaurant … Het is ook zeer dicht bij internationale en particuliere scholen en op slechts 50 minuten van de luchthaven van Manises en 40 minuten van de stad Valencia. Bedankt dat u de tijd neemt om deze presentatie te lezen en neem contact met ons op voor alle hulp die we u kunnen bieden.

Eigenschappen

 • Property condition

  Excellent conditions

 • Property style

  Rustic villa

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken