Landhuis met uitzicht en 2 onafhankelijke gebouwen.

235.000€

Beschrijving

Landhuis met uitzicht en 2 onafhankelijke gebouwen in de schilderachtige omgeving van Alberic.

 

We zijn verheugd om dit pand met twee onafhankelijke gebouwen en een prachtig uitzicht aan de markt te presenteren. Dit huis ligt op slechts 13 minuten van de metro naar Valencia en alle stadsvoorzieningen.

 

De woning staat op een perceel van 3000m2 met prachtige tuinen en eetgelegenheden.

 

De hoofdwoning bestaat uit 180m2, verdeeld over 3 verdiepingen.
De belangrijkste woonruimte bevindt zich op de eerste verdieping en bestaat uit een woonkamer met open haard die direct uitkomt op een terras, en een keuken met openslaande deur.

 

Op de tweede verdieping vinden we 1 badkamer en 3 slaapkamers. Er is ook een terras, in de hoofdslaapkamer, met een prachtig uitzicht over het Valenciaanse platteland.
Op de begane grond vinden we een grote garage en opslagruimtes.

 

Een weg tussen volwassen bomen en struiken die leidt naar het grote terras met een prachtig uitzicht, en het tweede gebouw dat bestaat uit een wasruimte, een barbecue, een badkamer en een grote woonkamer met open haard en een open keuken.
Naast dit gebouw vinden we een tweede garage.

 

Het zwembad is 9x5m, met een volledig filtratiesysteem, omgeven door een betegeld terras. Deze ruimtes maken dit de ideale plek om te genieten van het prachtige uitzicht en de mediterrane manier van leven.

 

Het terrein is een ander kenmerk, een van de hoogtepunten, bestaande uit een zeer groene, evenwichtige en mooi aangelegde tuin met bloeiende struiken, fruitbomen en een goede selectie planten in het algemeen. Er is ook een groenteterrein.

 

Er is airconditioning in alle slaapkamers.

 

De gemeentebelasting of IBI bedraagt 600€ per jaar.

 

De woning ligt op 5,8km van de stad Alberic en 45km van Valencia.
De woning is slechts een korte wandeling naar de stad Garvarda (Gavarda is een gemeente in de comarca Ribera Alta in de Valenciaanse Gemeenschap) en Alberic is slechts 5-8 minuten rijden.

 

Er zijn treinroutes die Alberic met de stad Valencia verbinden in 50 minuten. De toegang tot de snelweg A7 ligt op 2 minuten afstand van de urbanisatie Montejucar.steden als Alzira en Xativa, waar we ziekenhuizen, internationale scholen, hypermarkten en restaurants vinden, liggen op 15 minuten afstand.

Overzicht

 • ID FC2020936
 • Slaapkamers 3
 • Badkamers 2
 • Grootte 180 m2
 • Landgrootte 3.000 m2

Eigenschappen

 • Property condition

  Very good

 • Property style

  Mediterranean

 • Easy access to amenities
 • Zwembad

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken