Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
290.000€

Charmante ruime villa in Alberique

5
Bedrooms
3
Bathrooms
334 m2
Size
1.200 m2
Area
FC2020997
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Zwembad
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

In zeer goede staat, een bijzondere vrijstaande villa met een overvloed aan charme en ruimte, met grote zonnige terrassen.

 

Deze indrukwekkende en ruime villa beslaat ongeveer 334 m2 en is zeer goed ingedeeld over 2 verdiepingen met uitstekende onderhoudende ruimte, waaronder een prachtig zwembad, zonnige terrassen, zeer aangenaam voor het oog uitzicht op de vallei, evenals een charmante tuin.

 

De begane grond bestaat uit een open grote ruimte (die kan worden gebruikt als woonkamer of worden opgesplitst om meer kamers te verkrijgen als gewenst), een grote berging, en een badkamer met een schuifdeur.

 

De eerste verdieping bestaat uit 5 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer met een open haard en een balkon, en een ruime keuken met 2 balkons.

 

De villa heeft keramische tegelvloeren, verwarmingstoestellen, airconditioners, ramen met aluminium kozijnen en metalen veiligheidsgrillen, vaste telefoon en internetaansluiting.

 

De woning is gelegen in de urbanisatie Monte Júcar, op ongeveer 7 km van Alberique en 45 km van Valencia. Het is een zeer rustige en charmante urbanisatie met alle essentiële voorzieningen.

Vergelijken

Share this property

o