Prachtige villa in San Cristobal , Alberique

299.000€

Beschrijving

Grote villa te koop in San Crisitobal.

We zijn verheugd om deze woning in een privégebied aan de markt te presenteren.

De woning is gelegen in een werkelijk idyllische omgeving in de omheinde privé-urbanisatie van San Cristóbal Alberic.

De stad Alberic, waar u diensten zoals winkels, sportfaciliteiten, een metrostation (met verbinding naar de stad Valencia) en een medisch centrum kunt vinden, ligt op slechts 4 km van het huis.

Het pand staat op een perceel van 2000 m 2. Het hoofdhuis heeft twee verdiepingen en bestaat uit 384 m2 .. Vanaf een groot terras hebben we toegang tot de voordeur van het hoofdhuis, dat zich op één verdieping bevindt. Bij binnenkomst in het pand is er een grote en ruime woonkamer met een open haard. De keuken is volledig uitgerust met een ontbijtruimte, bijkeuken, wasruimte en openslaande deur naar de achtertuin en barbecue.

Een en-suite hoofdslaapkamer met badkamer, 2 slaapkamers en een familiebadkamer completeren deze verdieping.

De begane grond, met 193 m2, bestaat uit een grote open ruimte met badkamer en keuken, met een groot potentieel om een onafhankelijke woning te creëren.

Er is een apart gebouw met een zeer ruime barbecue in Spaanse stijl, een paellapan en een eetkamer. Het zwembad is 10 x 5 m, met een compleet filtersysteem en veel privacy, omgeven door een enorm betegeld terras. Dit gebied zorgt het hele jaar door voor entertainment in de buitenlucht.

Het terrein is een ander kenmerk, een van de hoogtepunten, bestaande uit een zeer groene, evenwichtige en mooi aangelegde tuin met bloeiende struiken en fruitbomen. Er is ook een afgesloten ruimte met 3 kennels, elk met water en elektriciteit, en een ruimte voor training.

Belastingen en onkosten.

De gemeentelijke belasting of IBI bedraagt € 500,- per jaar en gemeenschapsheffingen € 500,- per jaar.

De urbanisatie San Cristóbal, die op 7 km van de stad Alberic en op 40 km van Valencia ligt. Dit is een goed ingeburgerd gebied dat door zijn hoogteligging een prachtig uitzicht op de omgeving biedt.

De urbanisatie heeft een eigen sociale club. Dit gebied is ideaal om het hele jaar door te wonen of om een vakantiehuis in een rustige omgeving te hebben. Er zijn schoolbuslijnen van de urbanisatie naar de stad Alberic.

In de stad Alberic zijn alle stedelijke diensten beschikbaar, waaronder medische voorzieningen, banken en winkels, supermarkten, sportfaciliteiten, scholen en lokale diensten. Er zijn treinroutes die Alberic in 50 minuten met de stad Valencia verbinden. De toegang tot de snelweg A7 ligt op 5 minuten van de urbanisatie San Cristóbal. Op slechts enkele minuten afstand liggen steden als Alzira en Xativa, waar zich ziekenhuizen, internationale scholen, hypermarkten en restaurants bevinden, op 15 minuten afstand.

Overzicht

 • ID FC2030175
 • Slaapkamers 3
 • Badkamers 3
 • Grootte 384 m2
 • Landgrootte 2.000 m2
 • Land Spain
 • Province/State
 • City/Town
 • Postal code/ZIP 46260

Eigenschappen

 • Garage
 • Zwembad

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken