Overzicht

  • ID FC2030217
  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 2
  • Garages 1
  • Grootte 220 m2
  • Landgrootte 4.177 m2
  • Year Built 1978

Beschrijving

Landhuis met panoramisch uitzicht.

Found Valencia presenteert deze goed onderhouden villa in de gesloten urbanisatie San Cristobal in Alberic.
Met een prachtig uitzicht op het omliggende platteland, ligt het huis op slechts 5 km van de stad Alberic waar u voorzieningen vindt zoals winkels, sportfaciliteiten, een metrostation (met service naar Valencia stad) en een medisch centrum.

De woning ligt op een dubbel perceel van 4.177m2 en heeft een totale bebouwde oppervlakte van 220m2 met goed gepresenteerd schaduwrijke terrassen aan de voorzijde en zijkant van het pand en terrassen om het hele jaar door te genieten van het buitenleven. De belangrijkste woonruimte is op één niveau, op het niveau van de tuin. Er is een grote woonkamer met open haard en directe toegang tot een terras. Er is een grote, volledig ingerichte en uitgeruste keuken en een deur die leidt naar een terras en het zwembad, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op het omliggende platteland, een heerlijke plek om te dineren en te ontspannen. Er zijn ook 4 slaapkamers met inbouwkasten (waarvan een en-suite) en een familie badkamer.

Het grote perceel grond is een ander kenmerk van het pand waardoor het pand veel potentieel, er is een barbecue, Het zwembad is 12x6m, heeft een volledig filtersysteem, met veel privacy, omgeven door een enorm betegeld terras. Een gebied, met een prachtig ononderbroken verreikend uitzicht over het aangrenzende platteland. Het eigendom heeft een reglementaire tennisbaan en een tweede zwembad dat geconditioneerd moet worden.
Er is verwarming via Airco en haardvuur en de vloeren zijn betegeld, de ramen zijn ook voorzien van dubbel glas.

Belastingen en onkosten.
De gemeentebelasting of IBI is +/-750 € per jaar en de gemeenschapskosten zijn +/-500 € per jaar.

De urbanisatie San Cristobal ligt op 7 km van de stad Alberic en 40 km van Valencia. Dit is een gevestigde wijk die als gevolg van de hoogte geniet van een prachtig uitzicht op het omliggende platteland.

De urbanisatie heeft zijn eigen sociale club. Dit gebied is ideaal om het hele jaar door te wonen of om een vakantiehuis te hebben in een rustige omgeving. Er zijn schoolbussen van de urbanisatie naar de stad Alberic.

In de stad Alberic zijn alle stedelijke voorzieningen beschikbaar, waaronder medische faciliteiten, banken en winkels, supermarkten, sportfaciliteiten, scholen en lokale diensten. Er zijn treintrajecten die Alberic met de stad Valencia verbinden in 50 minuten. De snelweg A7 ligt op 5 minuten van de urbanisatie San Cristobal, en steden als Alzira en Xativa, waar zich ziekenhuizen, internationale scholen, hypermarkten en restaurants bevinden, liggen op slechts 15 minuten afstand.

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken