Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
195.000€

Grote kans van villa met groot perceel alberique

3
Bedrooms
1
Bathrooms
315 m2
Size
3.114 m2
Area
1981
Year Built
FC2030676
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Emergency services in area Excellent motorway access Gazons Glasvezel internet Metro in area Omheind terrein Outdoor dining areas Parking whiten boundaries Zwembad
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Vrijstaande villa in Urb San Cristobal, de woning heeft een perceel van 3.114m2 en het huis heeft een bebouwde oppervlakte van 315 m2.

Door de uitstekende ligging heeft het prachtig uitzicht, het heeft een woonkamer, keuken, drie slaapkamers, een badkamer en berging met kantoor.

Het perceel biedt gezien zijn grote omvang geweldige mogelijkheden voor allerlei soorten fruitbomen, hagen en tuin, etc ….

Het kenmerk van deze woning is het onderhoudsarme perceel, de zeer besloten buitenruimte en de ruime parkeergelegenheid.

Het object heeft een prachtig panoramisch uitzicht en ligt in de besloten urbanisatie San Cristobal in Alberic, Valencia, waar voorzieningen zoals winkels, restaurants, sportfaciliteiten, een metrostation en een medisch centrum op slechts 4 km van het huis te vinden zijn. Er zijn treinverbindingen die Alberic in 50 minuten met Valencia verbinden. De toegang tot de snelweg A7 ligt op 5 minuten afstand.

Vergelijken

Share this property

o