Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
395.000€

Deze prachtige villa ligt op een perfecte locatie als je in totale rust wilt leven

3
Bedrooms
3
Bathrooms
302 m2
Size
13.205 m2
Area
2009
Year Built
FC2030738
Reference
Key features of this Villas
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Good access roads Mogelijkheid voor rolstoelgebruikers Omheind terrein Outdoor dining areas Parking whiten boundaries Well maintained property Zwembad
Everything you need to know about this Villas for sale

Deze prachtige villa ligt op een perfecte locatie als je in totale rust wilt leven. Het heeft een prachtig uitzicht van bijna 360 graden op de bergen en de omliggende valleien. Het heeft een groot perceel van 13.205 vierkante meter en 302 vierkante meter bebouwd.
Als we een deel van de tuin doorkruisen en het huis omringen, komen we bij de hoofdingang van het huis, met toegang tot de woonkamer en keuken van 120 vierkante meter met houtfornuis. Er zijn ook twee slaapkamers, waarvan een en suite, een complete badkamer en een kleine studeerkamer.
De buitenkant van het huis is een heerlijke ruimte om te genieten van de frisse lucht en het uitzicht dat het biedt. Aan het huis vast zit een veranda die gebruikt kan worden als eetkamer. Op een groot terras vinden we het prachtige zwembad waarin twee dolfijnen zijn getrokken. Een bijzonderheid is dat het een eigen slaapkamer heeft met een aparte ingang van het hoofdhuis. Het huis heeft een afgesloten garage, een overdekte parkeerplaats, een barbecueplaats en een zeer goed onderhouden terrein met fruitbomen.
Deze villa biedt het voordeel dat het dicht bij het stadscentrum ligt, met alle noodzakelijke voorzieningen op slechts 5 minuten afstand. De treinhalte naar Valencia ligt op loopafstand.
Het is een perfecte combinatie van comfort en rust, waar je kunt genieten van het leven midden in de natuur en toch gemakkelijk toegang hebt tot de stad. Neem contact met ons op om een bezoek te regelen.

 

Vergelijken

Share this property

o