Adembenemend uitzicht landhuis in Barxeta, Valencia

360.000€

Beschrijving

Wij zijn verheugd u een zeer goed afgewerkt eigendom te presenteren in een bevoorrechte omgeving, binnen een natuurpark en op slechts 5 minuten rijden van de stad Barxeta, die alle dagelijkse voorzieningen heeft en op 40 minuten van het strand van Gandia is gelegen. De historische stad Xátiva ligt op slechts 20 minuten rijden en biedt een directe treinverbinding met Valencia, evenals alle diensten die een stad te bieden heeft.

 

Deze woning wordt beschouwd als een van de meest prestigieuze wijken van Valencia en biedt goede vervoersverbindingen. De woning werd het hele jaar door bewoond en onderhouden volgens een uitstekende standaard.

 

Deze woning ligt op een perceel van 1.355m2 , en omwille van de hoge ligging een prachtig uitzicht biedt over de prachtige groene vallei. Een uitzonderlijke eigenschap van deze eigendom met volledige privacy, is het weinige onderhoud en de toewijding aan detail.

 

Het zwembad is 10m x 5m voorzien van Romeinse treden en een afdekscherm. Het zwembad is perfect gepositioneerd waardoor er rondom veel ruimte is op het prachtige terras waar we een grote paellero/bar en ligweiden, gazebo terugvinden, allemaal ontworpen om optimaal van de buitenruimte te genieten.
Deze magnifieke villa aan de Middellandse Zee is uitstekend onderhouden en beschikt over de beste materialen. De tuinen hebben een automatisch irrigatiesysteem en het buitenzwembad een volledig filtratiesysteem.

 

Het pand heeft een bebouwde oppervlakte van 409m2, met 5 slaapkamers (1 gelegen op de buitenste begane grond  en dus ideaal voor gasten), 3 complete badkamers. Het hoofdhuis is verdeeld in 2 verdiepingen en heeft bovenaan een prachtig overdekt glazen terras met uitzicht op de omgeving en de tuinen. Er is ook een open terrasgedeelte.
Alle slaapkamers zijn ruim en licht en hebben grote inbouwkasten. Op de begane grond bevinden zich een slaapkamer met tweepersoonsbed, een woonkamer (nu in gebruik als fitnessruimte), een keuken met BBQ-hoek en een grote bijkeuken, en een complete badkamer. Eenmaal op de bovenverdieping waar de leefruimte is, vinden we een woonkamer met toegang tot het glazen terras en goed verbonden met de hoofdkeuken die ook toegang heeft tot het terras, 3 slaapkamers (1 van hen is een master suite met geïntegreerde badkamer), een zeer grote slaapkamer met kantoor of recreatiegebied en tot slot een slaapkamer die momenteel wordt gebruikt als kantoor.

 

De woning heeft centrale verwarming op stookolie. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas. De woning heeft betegelde vloeren. De woning is voorzien van een garage voor 2 wagens, en een carport.
De jaarlijkse belasting bedraagt 540 €.

Overzicht

 • ID FC2030112
 • Slaapkamers 5
 • Badkamers 3
 • Grootte 409 m2/4,402.44 sqft
 • Landgrootte 1.355 m2/14,585.08 sqft
 • Land Spain
 • Province/State
 • City/Town
 • Postal code/ZIP 46667

Eigenschappen

 • Emergency services in area
 • Zwembad

Vergelijken