Prachtige Masia Agres (Alicante)

375.000€

Beschrijving

De Masía  is een spectaculaire eigendom gelegen in Bocairent Valencia, in de indrukwekkende Sierra de Mariola. Deze plek staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en frisse lucht, waardoor het de perfecte bestemming is voor mensen die op zoek zijn naar rust, stilte en verbinding met de natuur.

De masia heeft een bevoorrechte locatie, omringd door weelderige vegetatie en met een indrukwekkend panoramisch uitzicht op de omgeving. Bovendien beschikt het over drinkwater, elektriciteit en een eigen bron, wat het volledig zelfvoorzienend en comfortabel maakt in alle opzichten.

De eigendom zelf biedt een indrukwekkend bebouwd oppervlak van 1000 vierkante meter en een terrein van 18.000 vierkante meter, inclusief een groot aantal olijfbomen. Het huis heeft 11 kamers, allemaal met een eigen badkamer, waardoor het perfect is voor het huisvesten van een groot gezin of voor het ombouwen tot een bedrijf voor plattelandstoerisme.

De eigendom heeft ook veel andere kenmerken en gemakken, zoals ruime gemeenschappelijke ruimtes en een grote volledig uitgeruste keuken om heerlijke maaltijden te bereiden met verse lokale producten. Bovendien heeft het huis een groot terras met een indrukwekkend uitzicht op de bergen en is het perfect om te genieten van de zon, de rust en de natuur.

Kortom, de Masía Els Corrals is een unieke eigendom, gelegen in een van de meest indrukwekkende gebieden van de provincie Valencia, en biedt een unieke kans om te genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving en te leven in een oase van rust en comfort.

Overzicht

  • ID FC2030638
  • Slaapkamers 11
  • Badkamers 11
  • Grootte 1.000 m2/10,763.90 sqft
  • Landgrootte 18.000 m2/193,750.20 sqft

Additional details regarding this property

  • Garage

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken