• Home
  • Properties

TE HUUR – Boerderij uit de XVIIIe eeuw in Bocairente

2.000€

Beschrijving

TE HUUR – Prachtige 18e eeuwse boerderij

Gelegen in een schilderachtige en zeer rustige omgeving tussen sinaasappelboomgaarden op slechts een klein eindje rijden van de steden Bocairente en Onteniente, en naast een prachtige 18e eeuwse kapel, presenteren wij deze finca op de markt.

Het pand bestaat uit drie verdiepingen.

Eerste verdieping bestaat uit een pas gerenoveerd appartement met keuken, woon-eetkamer, twee slaapkamers en twee badkamers. Een restaurant-bar met uitgeruste keuken, kribbe en drie badkamers.

De tweede verdieping bestaat uit een appartement met vier slaapkamers en twee badkamers, waarvan één en suite, traditionele keuken, woonkamer en terras met balkon.

De derde verdieping, met schuine plafonds, is doorschijnend, met veel licht en heeft geen verdeling. Het is perfect om vanaf nul te ontwerpen en kamers te creëren voor een hotel of een landelijk huis.

Het gebouw heeft pre-installatie en liftschacht, centrale verwarming, zwembad, grote en mooie tuin en twee bijgebouwen in de tuin met badkamers.

Deze boerderij is perfect als landhuis of boerderij voor bruiloften, want er is een kapel op slechts een minuut afstand van het huis.
Grote mogelijkheden.

Dit is zeker een kans voor een specifiek type klant die een groot pand wil in een rustige omgeving met alle stedelijke voorzieningen in de buurt, waaronder restaurants, openbaar vervoer, winkels en cultuur. Het gebied is een van de mooiste in de provincie Valencia en biedt een zeer betaalbare manier van leven.

Dit is echt een eigendom dat een traditionele levensstijl biedt en de omgeving biedt niet alleen rust maar ook privacy. Wij kunnen u helpen met alle aspecten van hervormingen en bouw, wij werken ook samen met uw architecten en de planningsafdelingen van de gemeente. Voorbeelden en referenties van ons werk zijn openlijk beschikbaar.

Overzicht

  • ID FR6060150
  • Slaapkamers 6
  • Badkamers 7
  • Grootte 750 m2/8,072.93 sqft
  • Landgrootte 6.000 m2/64,583.40 sqft

Eigenschappen

  • Zwembad

Vergelijken