Overzicht

  • ID FP3030245
  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 2
  • Grootte 97 m2
  • Landgrootte 0 m2

Beschrijving

Appartement aan zee net ten noorden van Valencia in Canet.

Wij presenteren dit kant-en-klare appartement in Canet aan de internationale markt.

Het appartement van 97m2 bestaat uit 4 tweepersoonsslaapkamers, twee badkamers, een moderne keuken en woonkamer en 3 terrassen (20m2 en 9m2 die vanuit de woonkamer leiden) en een 4m2 terras in een van de slaapkamers.

Het appartement ligt op enkele minuten van het strand, in een zeer goed onderhouden gebouw, compleet met een lift en toegang tot het strand en dat slechts 2 jaar geleden werd hervormd.

De lichte woonkamer van 25m2 heeft directe toegang tot een terras en de moderne functionele keuken is voorzien van witte kasten en ingebouwde apparatuur. Het appartement beschikt over dubbele beglazing en heeft nieuwe kozijnen die zoals onlangs vervangen zijn. Dit appartement heeft gemeenschappelijke ruimtes met tuinen en een gemeenschappelijk zwembad. De gemeentebelasting bedraagt 450€ per jaar en de gemeenschapskosten bedragen 180€ per kwartaal.

INFORMATIE OVER HET GEBIED

Canet d’En Berenguer is gelegen op een strategische plaats voor toerisme vanwege de nabijheid van de provinciale hoofdsteden, 20 km van Valencia en 30 km van Castellón. Beide steden zijn toeristische bestemmingen voor duizenden bezoekers die ze als vakantiebestemming kiezen vanwege de vele attracties die ze te bieden hebben. Canet ligt ook op slechts een paar kilometer afstand van prachtige natuurgebieden zoals de Sierra Calderona of La Sierra de Espadán, gerenommeerde natuurparken en waar u tal van activiteiten kunt uitvoeren zoals wandelen, quadbiken of mountainbiken.

Eigenschappen

  • Property condition

    Excellent. Turn key

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken