Elegant herenhuis gelegen in het historische centrum van Carcaixent

135.000€

Overzicht

  • ID FC2030153
  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 2
  • Grootte 107 m2
  • Landgrootte 0 m2
  • Year Built 1900

Beschrijving

Dit gezellige en betaalbare huis is volledig gerenoveerd en volledig ingericht met kwaliteit en stijl. 

Elegant herenhuis gelegen in de historische oude stad van Carcaixent, volledig gerenoveerd volgens hoge normen en smaak, het pand is verdeeld in begane grond, twee verdiepingen en een derde verdieping als een zolder en solarium terras.

De benedenverdieping bestaat uit een salon/eetkamer met balkenplafond en open haard, mooie keuken en badkamer. De keuken heeft een dakraam dat voor veel licht in de kamer zorgt, evenals granieten werkbladen en inbouwapparatuur.

Een nieuwe klassieke Valenciaanse designvloer en plint zijn geïnstalleerd op deze verdieping.

De eerste verdieping heeft de hoofdslaapkamer met en-suite badkamer en een tweede slaapkamer. Het huis heeft pre-installatie voor ducted air conditioning op de begane grond en inverter air conditioning op de eerste en eerste verdieping.

De eerste verdieping bestaat uit een derde slaapkamer, woonkamer met een traditionele bijkeuken, terras en wasruimte.

Op deze verdiepingen zijn de prachtige originele hydraulische vloeren bewaard gebleven en gepolijst om ze een nieuw leven te geven en de essentie van het pand te bewaren.

Op de derde verdieping is er een vide en een groot terras.

Het huis ligt op slechts 2 minuten lopen van het centrale plein, waar zich de kerk, het gemeentehuis, de gemeentepolitie en de rechtbanken bevinden. 3 minuten naar het gezondheidscentrum, 10 minuten naar het treinstation, 5 minuten naar commerciële gebieden.

Carcaixent telt 20.000 inwoners en biedt alle nodige diensten voor een zeer rustig leven. Markt, winkelcentrum, scholen, gemeentelijk sportcentrum, banken, restaurants, verwarmd zwembad en bibliotheek.

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken