Luxe huis te koop in El Bosque van Valencia

795.000€

Beschrijving

Uitstekende woning gelegen in de El Bosque Golf-urbanisatie in Chiva, met 24/7 beveiliging en slagboomcontrole bij de ingang, golf-, paardensport- en sociale club.

Het heeft een comfortabele en praktische indeling verdeeld over drie verdiepingen, een grote woonkamer met grote glazen schuifdeuren die toegang geeft tot een terras met prachtig uitzicht. De grote keuken heeft een eiland en toegang tot hetzelfde terras als de woonkamer met twee kamers, een is de wasruimte en de andere de kast, op dezelfde verdieping heeft het een slaapkamer, een badkamer en een kantoor en een grote keuken Kleedkamer.

In het nachtgedeelte met zijn glazen dak dat de hele kamer geweldig verlicht, hebben we toegang tot twee kamers aan de rechterkant met een grote badkamer en een groot gemeenschappelijk terras. Aan de linkerkant vinden we nog twee andere kamers, met zijn ruime badkamer en nog een gedeeld terras. De hoofdslaapkamersuite heeft een badkamer en een terras.

Het hoogtepunt van het huis is een spectaculair gebied dat een grote polyvalente ruimte is van waaruit het toegankelijk is via dezelfde ingang, met een terras van ongeveer 80 m2.

Het heeft vloerverwarming op de eerste verdieping, A / C-kanalen, een verwarmd zwembad en een lang plafond.

Het perceel van 1634 m², verspringend met vier niveaus, met een bebouwde oppervlakte van 404 m² verdeeld over twee verdiepingen, en in totaal 200 m² terras, privétuin, zwembad, fitnessruimte, kleedkamers voor het zwembad en sporthal met zaalvoetbal en basketbalveld.

 

Overzicht

  • ID FC2030173
  • Slaapkamers 7
  • Badkamers 4
  • Grootte 404 m2
  • Landgrootte 1.634 m2

Eigenschappen

  • Property condition

    Excellent

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken