Overzicht

 • ID 2040069
 • Slaapkamers 5
 • Badkamers 3
 • Grootte 350 m2
 • Landgrootte 3.017 m2

Beschrijving

Woning met panoramisch uitzicht in Cumbres de Calicanto.

Found Valencia kan helpen met alle aspecten van het interieur, referenties openlijk beschikbaar.

Wij presenteren aan de markt dit pand in Cumbres de Calicanto Valencia, op slechts 20 minuten van de stad Valencia en van het vliegveld van Valencia, dit pand is ook in de buurt van alle stedelijke voorzieningen, en aan El Bosque 18-holes Par 72 golfbaan, manege en sportcentrum. De woning staat op een zeer groot perceel van 3017 m2 met een panoramisch uitzicht.

Het huis bestaat uit 350 m2. De eerste verdieping bestaat uit een hal, een grote en lichte woonkamer, met een open haard, die direct leidt naar een L-vormig groot terras met uitzicht, een volledig ingerichte keuken met openslaande deur naar de tuin, 4 slaapkamers met inbouwkasten en 2 badkamers voor het hele gezin.

De begane grond bestaat uit een open ruimte gebruikt als woonkamer, met een barbecue, en keuken, 1 slaapkamer met inbouwkasten, en een badkamer. Er is een garage in een onafhankelijk gebouw, het terrein is een uitstekende eigenschap van deze woning, met een uitgebreid scala aan bomen, bloeiende struiken en groene gebieden met automatische irrigatiesysteem. Door de ligging en de grootte van de woning hebben we een 360º uitzicht over de provincie Valencia. Het zwembad is een grote 10×4m, met een volledig filtratiesysteem, de hele dag in de zon, het is omgeven door een betegeld terras en er is ook een tennisbaan. Er moet aan gewerkt worden.

Found Valencia kan helpen met alle aspecten van de bouwwerkzaamheden.

Belastingen: De gemeentebelasting of IBI bedraagt 1200€ per jaar.

Gelegen in een woonwijk slechts 20 minuten van de stad Valencia en van de internationale luchthaven van Manises, ligt deze woning ook in de buurt van stedelijke diensten in Cheste, Calicanto en Torrent waar er internationale en openbare scholen, supermarkten, medische faciliteiten, winkels en diensten zijn. Deze woning is een korte rit naar de urbanisatie El Bosque waar zich de 18-holes Par 72 golfbaan El Bosque bevindt, een paardensportcentrum en een sportcentrum. Bedankt dat u de tijd neemt om deze presentatie te lezen en neem contact met ons op voor alle hulp die we kunnen bieden.

 

Eigenschappen

 • Property condition

  good.Found Valencia can assit with all asspects of interior design and refurbishments

 • Property style

  Mediterranean House with large views

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken