Modern style house for sale in Chiva, Valencia.

390.000€

Beschrijving

Moderne stijl huis te koop in Chiva, Valencia.

 

Moderne stijl huis te koop Valencia, in de Sierra Perenchiza op slechts 20 minuten van de stad Valencia en van de internationale luchthaven van Manises, ook in de buurt van alle stedelijke voorzieningen, en van El Bosque 18-holes Par 72 golfbaan, manege en sportcentrum.

 

De woning staat op een perceel van 760m2.

 

De hoofdwoning bestaat uit 180 m2 en is verdeeld over 2 verdiepingen. De eerste verdieping bestaat uit een grote woonkamer, veel lichtinval, met een opvallende plafondkenmerken, die direct leidt naar een groot terras, met mooi uitzicht, een grote moderne keuken volledig ingericht, een wasruimte. Een slaapkamer met ingebouwde kasten, met directe toegang tot een terras, een badkamer en nog een kamer die gebruikt wordt als opslagruimte.

 

De tweede verdieping bestaat uit een grote hal met 2 slaapkamers met inbouwkasten, en 1 hoofdslaapkamer met kleedkamer en een badkamer.

 

Het zwembad is 8x4m met een automatisch filtratiesysteem.

 

Mediterrane tuinen omringen het huis.

 

Een barbecue in Spaanse stijl – Paellero, creëer een natuurlijke buitenruimte om het hele jaar door van het buitenleven te genieten, alle ramen zijn voorzien van dubbel glas. Er is een houten huis dat gebruikt wordt als werkplaats.

 

Er is airconditioning door middel van kanalen. Het gebouw is afgewerkt met uitstekend materiaal. Het zwembad wordt momenteel gerenoveerd en zal binnenkort klaar zijn.

 

Belastingen: De gemeentebelasting of IBI bedraagt 615€ per jaar.

 

Gelegen in een volwassen woonwijk op slechts 20 minuten van de stad Valencia en van de internationale luchthaven van Manises, ligt deze woning ook in de buurt van stedelijke diensten in Cheste, Calicanto en Torrent waar er internationale en openbare scholen, supermarkten, medische faciliteiten, winkels en diensten zijn. Deze woning is een korte rit naar de urbanisatie El Bosque waar zich de 18-holes Par 72 golfbaan El Bosque bevindt, een paardensportcentrum en een sportcentrum. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze presentatie te lezen en neem contact met ons op voor alle hulp die we kunnen bieden.

Overzicht

 • ID FC2020271
 • Slaapkamers 4
 • Badkamers 2
 • Grootte 180 m2/1,937.50 sqft
 • Landgrootte 760 m2/8,180.56 sqft

Eigenschappen

 • Property condition

  Excellent

 • Property style

  Modern

 • Zwembad

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken