Panoramisch uitzicht in een gelijkvloerse villa

285.000€

Overzicht

  • ID FC2030202
  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 2
  • Grootte 255 m2
  • Landgrootte 831 m2
  • Year Built 1985

Beschrijving

Wij presenteren u deze woning van 255m2 te koop in de Valenciaanse urbanisatie van Sierra Perenchiza, Chiva. Het onderscheidt zich door zijn groene omgeving en zijn uitzicht door de hoogte. Gelegen op 831m2 grond is het pand verdeeld over een verdieping + kelder.

DISTRIBUTIE

Deze woning verwelkomt ons met een spectaculair groene uitzicht vanuit de woonkamer van 35m2. Het pluspunt van deze kamer zijn de grote ramen, waar u kunt genieten van het beste uitzicht.

Direct verbonden met de eetkamer vinden we een moderne volledig ingerichte keuken met kasten en bergruimte, alle apparatuur is van roestvrij staal. Ook op deze verdieping bevinden zich 3 tweepersoonsslaapkamers, met inbouwkasten en een complete badkamer met ligbad die ze delen. De 4e slaapkamer is de master en-suite met eigen badkamer.

In de kelder is er een ruimte met dezelfde afmetingen als het huis, ideaal om te gebruiken als gastenverblijf of ontspanningsruimte.

Het is vermeldenswaard dat ondanks de hoogte het perceel vlak is en verdeeld in twee gebieden, het voorste deel goed geplaveid en het achterste deel waar we vinden de tuin met automatisch irrigatiesysteem en het zwembad. Het zwembad van 9X5m is betegeld en heeft een filtratie systeem.

Het eigendom heeft ook een kleine studio en een barbecueplaats.

De woning heeft airconditioning waar nodig, centrale verwarming, dubbele beglazing, porseleinen vloeren, het is echt een villa ingericht voor het hele jaar door wonen.

De jaarlijkse IBI-belasting die aan het stadhuis moet worden betaald, bedraagt ongeveer 550 euro per jaar.

INFORMATIE OVER HET GEBIED

Dit gebied van Valencia is zeer goed bereikbaar en slechts 21 km rijden van het centrum van Valencia en 21 km van de luchthaven van Valencia. Er zijn internationale scholen in de buurt en de toegang tot de snelweg Alicante-Barcelona is uitstekend.

Dit is een gevestigde urbanisatie met supermarkten en verhogingen met een uitstekend uitzicht.

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken