Ruim Appartement Aan Het Strand in El Perellonet Valencia.

300.000€

Overzicht

  • ID FP3040442
  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 3
  • Grootte 171 m2
  • Landgrootte 0 m2

Beschrijving

Ruim appartement aan het strand in El Perellonet Valencia.

Deze woning is gelegen in het zeegebied van Perellonet, aan de kust, naast het strand.

Het gebouw is gelegen in een prive-gemeenschap met zwembad, sociale club, tennisbanen, overdekte garage, gemeenschappelijke zone, opslagruimte voor fietsen en conciërge.

Het Perellonet is een maritiem gebied gelegen tussen het Albufera natuurpark en de zee, op een bevoorrechte locatie in de stad Valencia.

Het Perellonet ligt halverwege tussen de El Saler Golf en El Perelló Marina, waardoor het mogelijk is deze twee sporten, golfen en zeilen, van dichtbij te beoefenen.

Het appartement heeft een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee, met inbegrip van het uitzicht van de Sierra Calderona tot de Montgó Range, met uitzicht op de stad Valencia en de hele Golf van Valencia.

Het is verdeeld over een ruimte van 171m2 met 4 grote slaapkamers met 3 badkamers, grote woonkamer van ongeveer 40m2 en een grote keuken. Het huis heeft ook verschillende toegangen tot het grote terras van ongeveer 60 m2 dat de toren omringt en van waaruit we de hele horizon kunnen zien en kunnen genieten van de mediterrane zeebries.

Dit terras is volledig beglaasd in twee van zijn gebieden, waardoor bescherming tegen de zon of het weer mogelijk is wanneer dat nodig is. Het raam timmerwerk is van de goede kwaliteit, met thermische isolatie in gelakt aluminium en met dubbele beglazing.

De ramen van de woonkamer en de keuken zijn nieuw. In de slaapkamers zijn de ramen voorzien van dubbel glas, met muskietennetten. Het huis heeft airco’s in de hoofdslaapkamer en woonkamer en radiatoren in het hele huis.

Alle kamers zijn voorzien van inbouwkasten en de hoofdslaapkamer heeft ook een volledig ingerichte kleedkamer. De badkamers zijn compleet en het huis heeft twee grote capaciteit elektrische boilers. De keuken is gerenoveerd met hoogwaardige materialen en apparatuur.

Dit huis kan, door zijn ligging en zijn kenmerken, worden beschouwd als een voorrecht om te genieten van de natuur op korte  afstand van de stad Valencia.

Eigenschappen

  • Property condition

    In good condition, partiatlly renewed

Vergelijken