Groot huis met uitstekende afwerking in een van de beste urbanisaties in Valencia

1.095.000€

Overzicht

  • ID FL10110750
  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 5
  • Grootte 580 m2
  • Landgrootte 1.000 m2

Beschrijving

Groot huis met uitstekende afwerking en garage voor maximaal 4 auto’s, te koop in het centrum van Campolivar, dicht bij alle diensten.

Uitstekend huis te koop in een van de beste urbanisaties in Valencia. Dit huis heeft een bebouwde oppervlakte van 780 m² en is gelegen op een perceel van 1.000 m² met tuin en privé zwembad.

De ingang is op de begane grond van het huis, waar we de woonkamer vinden, een grote keuken met eethoek en toegang tot het terras, en een wasruimte. In een aparte vleugel op dezelfde verdieping, hebben we een grote tweepersoons slaapkamer met veel kasten, een badkamer en de master suite, met een kleedkamer en een badkamer. Op de bovenverdieping zijn er twee grote onafhankelijke suites, elk met een eigen badkamer en een mooi balkon.

De kelder is gedeeltelijk op tuinniveau, waardoor auto’s heel gemakkelijk de garage in kunnen, en een deel van de kelder is gebruikt om een grote woonkamer met een keuken te creëren om privé of met anderen van te genieten. Deze lounge of entertainment kamer profiteert van natuurlijk licht en grote ramen die toegang geven tot de tuin, er is een berging of bodega, een keuken en een badkamer. In de kelder is er ook een grote tank voor de opslag van drinkwater, een opslagruimte en een gymnastiekzaal. De garage heeft twee onafhankelijke deuren en biedt plaats aan maximaal vier voertuigen.

Het huis is gebouwd in 2001 met een hoge kwaliteit afwerking en een robuuste en solide structuur. Om deze reden en vanwege het uitstekende onderhoud, is het in perfecte staat. De hoofdgevel is op het zuiden gericht en omdat het hoog boven de zeespiegel ligt, profiteert het van goede ventilatie en natuurlijk licht gedurende de hele dag.

Het is ideaal voor gezinnen die willen genieten van het buitenleven, dicht bij alle voorzieningen, scholen, de stad en het vliegveld.

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken