Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Luxury Nieuws
1.590.000€

Spectaculaire Villa in La Cañada

5
Bedrooms
5
Bathrooms
513 m2
Size
722 m2
Area
2013
Year Built
FL10110768
Reference
Key features of this Luxe Woningen
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Elevator Emergency services in area Excellent motorway access Garage Gastenverblijf Gazons Glasvezel internet Good access roads Metro in area Modern building Mogelijkheid voor rolstoelgebruikers Omheind terrein Outdoor dining areas Schools proximity good Underground parking Well maintained building Well maintained property Zwembad
Everything you need to know about this Luxe Woningen for sale

Ontdek deze majestueuze villa, gelegen in La Cañada, op een benijdenswaardige locatie. Gebouwd in 2013, valt deze woning op door zijn avant-gardistische stijl en energieklasse B. 

Gebouwd op een perceel van 722 m² en met een indrukwekkend bebouwd oppervlak van 513 m², biedt deze villa een ononderbroken uitzicht op een prachtig beschermd park. 

De gevel van zichtbare steen omringt het huis en biedt absolute privacy in een bijna exclusieve omgeving met slechts één buurman aan de noordkant. 

De indeling van het huis strekt zich uit over drie verdiepingen op het zuiden en een vierde verdieping, die een 360-graden uitzichtpunt wordt met uitzicht op heel Valencia en gedeeltelijk uitzicht op zee. De toegang tot de villa verloopt via een hellingbaan die is ontworpen voor sportauto’s en uitkomt in een grote glazen garage waar plaats is voor 4-5 voertuigen. 

Deze ruimte kan gemakkelijk worden omgebouwd tot een entertainmentruimte met domotica, voorzien van verlichting, rook, hoogwaardig geluid, geïntegreerde bar en meer. Een interne distributeur verbindt de garage met het huis via brede trappen en een lift. 

De begane grond herbergt een grote entertainmentruimte met een biljartzaal, een ontspanningsruimte naast de open haard, een Italiaanse keuken van roestvrij staal en een ruime eetkamer. Grote ramen van vloer tot plafond bieden overvloedig natuurlijk licht en leiden naar een grote buitenruimte. Op deze verdieping bevindt zich ook een luxueuze spa met een binnenzwembad met tegenstroom systeem, jacuzzi en geïntegreerde waterval, evenals een behandelcabine en een sportschool. 

De hoofdverdieping biedt een indrukwekkende ruimte met hoge plafonds die een kantoor, woonkamer, eetkamer en keuken integreren in een lineair ontwerp. Grote ramen bieden directe toegang tot buiten, zodat u kunt genieten van het uitzicht op het buitenzwembad en de tuin vanuit elk punt. 

De westvleugel herbergt een kantoor- of muziekruimte, terwijl de oostvleugel een hoofdeetkamer herbergt die is verbonden met een volledig uitgeruste keuken met ultramoderne apparatuur. Buiten is er een groot gemotoriseerd overdekt zwembad van 15 meter lang, een groene zone met automatische irrigatie en een buiten eet- en loungeruimte. 

De bovenverdieping herbergt de slaapkamers, waaronder een hoofdslaapkamer met een ruime kleedkamer, een eigen badkamer en een spectaculair uitzicht op de tuin, het zwembad en het beschermde natuurpark.Vergelijken

Share this property

o