Luxe huis te koop in La Eliana Valencia

1.200.000€

Beschrijving

Luxe huis te koop in La Eliana Valencia. Dit goed gepresenteerde en uniek ontworpen huis heeft een terrein van 975m2 met een grote hoofdwoning van 474m2 bestaande uit 4 dubbele slaapkamers en suite met grote inbouwkasten en 4 badkamers en 1 WC. Het huis is gelegen in een mooie en gevestigde gebied van La Eliana Valencia.

Een espectaculaire hal en trap geeft toegang tot dit prachtige pand. De zit-en eetkamer is een ruime ruimte met veel natuurlijk licht, Deze zit / eetkamer leidt naar een mooi terras met uitzicht op het aangelegde terrein.

De keuken is ruim en modern en is volledig ingericht en uitgerust. Er is een ontbijtbar en extra ruimte om casual te dineren. Er is een aparte bijkeuken. Er is centrale verwarming op aardgas door het hele huis en er is airconditioning. Het huis heeft een grote onderbouw die uitstekend geschikt zou zijn voor een fitnessruimte, bioscoop, speelkamer of verdere woonruimte.

Een ander aangeboden detail is dat het huis een pre-installatie heeft voor een lift.

De goed onderhouden tuinen zijn volledig aangelegd en hebben een automatisch irrigatiesysteem. Er is een groot grasveld met rondom volwassen palmbomen en bloeiende bomen en struiken. Er zijn buiten eethoeken aangrenzend aan de hoofdvilla. Een mooi niervormig zwembad, volledig gefilterd en met romeinse treden.

Daarnaast is er een grote carport met plaats voor 4 auto’s.

Dit object is gelegen in een volwassen urbanisatie in de buurt van de stad La Eliana, een grote kosmopolitische buitenwijk van Valencia op 15 km van het centrum van de stad.

Er zijn uitstekende communicatieverbindingen vanuit La Eliana met de CV35 snelweg, metro treindienst op slechts 2 minuten van het pand en diverse busroutes naar Valencia en omliggende steden. Alle stedelijke voorzieningen zijn beschikbaar in La Eliana en er zijn vele restaurants, bars en cafés in en rond La Eliana en een groot commercieel centrum heeft alle belangrijke winkels en winkels.

Er zijn internationale scholen in La Eliana met schoolbusdiensten en er zijn uitstekende openbare en particuliere sportfaciliteiten in La Eliana. Mediacl centra, banken, en sportfaciliteiten. Luxe huis te koop in La Eliana Valencia.

 

 

 

Overzicht

 • ID FL1010042
 • Slaapkamers 4
 • Badkamers 5
 • Grootte 497 m2/5,349.66 sqft
 • Landgrootte 975 m2/10,494.80 sqft

Eigenschappen

 • Property condition

  Excellent

 • Property style

  Luxury house for sale in La Eliana Valencia

 • Easy access to amenities
 • Emergency services in area
 • Zwembad

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken