• Home
  • Properties

Elegante woning in Parque Montealcedo Riba Roja Valencia

890.000€

Beschrijving

Elegante woning op een verdieping in Urb.Parque Montealcedo.

Het heeft een perceel van 1.379m2 met zwembad met een prachtige geconsolideerde tuin, evenals verblijf voor barbecue, buiten toilet, speeltuin voor de kinderen, zwembad en automatische irrigatie.

Het huis met een mooie gevel van caravista van 372m2 wordt gekenmerkt door zijn uitstekende kwaliteiten en afwerkingen zowel binnen als buiten, is verdeeld in een enkele comfortabele plant.

De woning heeft een woonkamer, 4 slaapkamers, 2 badkamers met douche en jacuzzi (een van hen en-suite), wasruimte, beglaasd terras.

Het heeft een eigen garage (39m2) in het pand met capaciteit voor een groot voertuig en extra opslagruimte.

Het huis beschikt over dubbele beglazing, aluminium kozijnen, centrale verwarming op diesel en vloerverwarming zelfs in geglazuurde terras, 3 airconditioning units.

 

Het gebied :

Parque Montealcedo is een van de beste opties om te genieten van een rustige omgeving op een paar kilometer van de stad, evenals de stad La Eliana die alle diensten en voorzieningen heeft, ligt op slechts 13 kilometer ten noordwesten van de stad Valencia, zeer goed verbonden dankzij de metro en busdienst. Er zijn 4 metrohaltes, privé-, internationale, staats- en openbare scholen. Naast supermarkten, sportcentra, tennisclubs, paardrijden, winkels van alle sectoren en het grote winkelcentrum El Osito. Het is een stad die absoluut alle diensten van de grote stad heeft.

 

Overzicht

  • ID FC2020967
  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 2
  • Grootte 372 m2/4,004.17 sqft
  • Landgrootte 1.379 m2/14,843.42 sqft

Eigenschappen

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken