Overzicht

  • ID FC2030135
  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 4
  • Garages 1
  • Grootte 300 m2
  • Landgrootte 915 m2
  • Year Built 2001

Beschrijving

Prachtig onroerend goed van 300 m2 te koop in La Eliana, onderscheidt zich door zijn groene omgeving en toegankelijkheid tot dagelijkse diensten die op loopafstand liggen en ook door de nabijheid van Valencia op slechts 15 km en 12 km van de luchthaven van Valencia. Gelegen op 915 m2 aangelegde grond, strekt het huis zich uit over twee verdiepingen plus een garage. Dit pand dat ons verwelkomt met een prachtige tuin bestaande uit grasvelden, struiken, dennen, palmbomen en planten die typisch zijn voor dit deel van de Middellandse Zee.

Het pand heeft bij de ingang een voetgangerspoort en een automatische poort voor auto’s waar een garage is met een capaciteit voor twee auto’s.

Zodra we de woning betreden via een klein veranda-achtig terras, vinden we een lichte woonkamer met een grootte van 40m2 en een mooie open haard, we vinden ook een ideale slaapkamer voor gasten of als u op één verdieping wilt wonen, een paar stappen verder vinden we een grote keuken die volledig is bijgewerkt en met toegang tot de achtertuin waar het hoofdterras en de barbecueplek zich bevinden, deze keuken heeft een eethoek en is volledig uitgerust met kasten en opslagruimte. Daarnaast is de keuken voorzien van inbouwapparatuur en een wasruimte. We kunnen een complete badkamer vinden. Na een kleine trap vinden we de grote Master en suite met een kleedruimte en geïntegreerde badkamer, het biedt ook een open terras van ongeveer 15m2.

Nog een kleine trap en we vinden 2 slaapkamers en een badkamer.

Er zijn warme/koude airconditioning units op het terrein. We vonden prachtige stenen vloeren. De ramen zijn van climalit en witte aluminium kozijnen, het biedt ook horren.

In de tuin met automatische beregening vinden we een 8x4m zwembad, volledig gefilterd, met mozaïektegels en Romeinse treden.

De accommodatie biedt ook een barbecue om te genieten van het Valenciaanse klimaat met aangename maaltijden buiten.

INFORMATIE OVER HET GEBIED

Dit begeerde gebied van Valencia is zeer goed verbonden, op slechts 15 minuten rijden van het centrum van Valencia en 10 minuten van de luchthaven van Valencia.
Het metrostation Eliana ligt op korte loopafstand en er is een bushalte vlakbij deze accommodatie naar het centrum van Valencia. La Eliana wordt gekenmerkt door zijn diensten, het biedt een brede selectie aan bars en restaurants, een groot winkelcentrum, verschillende metrostations en al het nodige dagelijkse comfort, evenals groene gebieden zoals het Valesa-bos of het Turia-rivierpark, om geniet van lange wandelingen of picknicks.
Deze accommodatie ligt op 10 minuten rijden van de luchthaven van Valencia en iets verder naar de stad Valencia. Er zijn internationale scholen in hetzelfde gebied en de toegang tot de snelweg Alicante-Barcelona (A7) of Madrid (A3) is uitstekend.

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken