Overzicht

  • ID FC2030163
  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 4
  • Grootte 356 m2
  • Landgrootte 1.527 m2

Beschrijving

Villa te koop in La Eliana, Valencia

 

 

 

 

 

We presenteren deze villa te koop in La Eliana, perfect onderhouden en op slechts 10-15 minuten van een golfclub en 15 minuten van de stad Valencia en op slechts 10 minuten lopen van het metrostation. Het huis van 356m2 is gelegen op een geconsolideerd perceel van 1.527m2.

 

De woning is verdeeld over 2 verdiepingen.

 

 

 

 

 

Op de begane grond met 129m2 vinden we een ruime woonkamer met een prachtige open haard met directe toegang tot een overdekt terras en zwembad. Mooie aparte keuken en eethoek, evenals een gastentoilet. Voltooi de verdieping 1 slaapkamers en een complete badkamer. Vanaf de begane grond is er toegang tot de garage met automatische deur en capaciteit voor twee auto’s. De vloeren op deze verdieping zijn van marmer.

 

 

 

 

 

De eerste verdieping van 120m2 bestaat uit een ideale woonruimte als bioscoopzaal, speelkamer en zelfs een kantoor. Naast 4 slaapkamers met grote ingebouwde kasten.

 

 

 

 

 

De buitenruimte is een ruimte om het hele jaar door van te genieten, aangelegd en zeer geconsolideerd. Het bestaat uit tuinen, een zwembad met grote terrassen en doorloopgebieden met gestampt beton, een groot gebied met fruitbomen, een barbecue en een houtopslag. Het niervormige zwembad met volledig filtersysteem, de hele dag in de zon en omgeven door een betegeld terras.

 

 

 

Alle ramen zijn voorzien van aluminium kozijnen en dubbele beglazing. Veiligheidsdeuren. Het heeft een open haard, airconditioning waar nodig en pre-installatie van lucht via kanalen door het hele huis.

 

 

 

 

 

De jaarlijkse IBI-belasting die aan de gemeente wordt betaald, bedraagt ​​ongeveer € 950. Er zijn geen gemeenschapskosten.

 

 

 

INFORMATIE OVER HET GEBIED

 

La Eliana is een grote kosmopolitische wijk van Valencia, gelegen op 15 km van het stadscentrum van Valencia. Er zijn uitstekende communicatieverbindingen van La Eliana naar de snelweg CV35, en de metro en verschillende buslijnen naar Valencia en de omliggende steden. Alle stedelijke voorzieningen zijn aanwezig in La Eliana, er zijn veel restaurants, bars en cafés in de omgeving van La Eliana en een groot winkelcentrum met allerlei soorten winkels en warenhuizen. Er zijn internationale scholen in La Eliana (Iale, Cambridge House) met een schoolvervoersdienst. Chalet te koop in L´Eliana

 

 

Eigenschappen

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken