Overzicht

  • ID FC2030223
  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 2
  • Garages 1
  • Grootte 371 m2
  • Landgrootte 700 m2
  • Year Built 2004

Beschrijving

Prachtige vrijstaande villa in La Eliana

Deze woning heeft 700 M2 grond en 371 M2 bebouwde woning verdeeld over twee verdiepingen plus kelder.  Het huis is van 2004.

Distributie:

Eerste verdieping: Ruime hal, grote woonkamer met toegang tot de veranda en terras bij het zwembad, paellero, keuken met toegang tot hetzelfde terras met wasruimte en binnenterras. 3 slaapkamers en twee badkamers (de pral. met kleedkamer en badkamer met bad en douche, inbouwkasten.

Boven een grote studio open naar de eetkamer met terras, kan worden omgezet in een andere kamer en de mogelijkheid van het maken van badkamer.

Semi-kelder: Grote polyvalente ruimte met bar, machinekamer waar zich de tank en de stookolieketel bevinden. En garage voor twee auto’s.

Houten interieur timmerwerk, porselein tegel vloeren, aluminium veiligheidsramen draai-kiep ramen, horren en rolluiken. Vloerverwarming, airconditioning op de hele eerste verdieping luchtbehandelingskanaal, osmose, waterontharder.

Geconsolideerde tuin met automatische irrigatie, zwembad met jacuzzi, buitentoilet.

Op 10 minuten lopen van het metrostation en de supermarkt en op 15 minuten van Valencia.

Zeer rustige woonwijk.

AREA:

La Eliana is een van de beste opties om te genieten van een rustige omgeving op een paar kilometer van de stad, het ligt op slechts 13 kilometer ten noordwesten van de stad Valencia, zeer goed verbonden dankzij de metro en busdienst. Het heeft 4 metrohaltes, privé-, internationale, staats- en openbare scholen. Daarnaast zijn er supermarkten, sportcentra, tennisclubs, maneges, winkels van alle sectoren en het grote winkelcentrum El Osito. Het is een stad die absoluut alle diensten van de grote stad heeft.

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken