Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
460.000€

Huis dichtbij la Eliana stad

5
Bedrooms
3
Bathrooms
287 m2
Size
670 m2
Area
FC2030389
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Excellent motorway access Garage Glasvezel internet Metro in area Omheind terrein Outdoor dining areas
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Vrijstaande villa op twee verdiepingen plus halve kelder, in perfecte staat, klaar om in te trekken.
Entree, ruime woonkamer en keuken, bijkeuken, wasruimte, L-vormig terras met toegang vanuit de woonkamer en keuken, met uitzicht op de tuin, dubbele slaapkamer met garderobe, badkamer met douche.
Boven: drie slaapkamers met inbouwkasten (ouderslaapkamer met badkamer en terras), badkamer voor de andere twee slaapkamers.
Halve kelder: Dubbele kamer met verwarming en raam naar buiten, garage voor twee voertuigen en ruimte voor machines en opslag.
Centrale verwarming op gasolie, airconditioning in alle kamers, wit gelakt interieur, aluminium ramen met dubbele beglazing, muggenhorren en verstelbare rolluiken, stenen vloer. Geconsolideerde tuin, automatisch bewateringssysteem, geen zwembad maar er is genoeg ruimte om er een naar wens aan te leggen.
5 minuten lopen naar Las Vegas tennis club.
Op 3 minuten lopen van de metrohalte, goede toegang tot de snelweg, hoewel het bij Riba-Roja hoort ligt het op 15 minuten lopen van het dorp L’Eliana.

 

Vergelijken

Share this property

o