Elegante villa met zwembad in Las Tablas, L’Eliana

475.000€

Beschrijving

Wij zijn trots om dit elegante pand in de urbanisatie van Las Tablas in L’Eliana te presenteren. Deze vrijstaande villa op één niveau plus zolder is volledig gerenoveerd en ligt op een ruim perceel van 529 vierkante meter met 174 vierkante meter aan bebouwde oppervlakte.

De entree leidt naar een lichte woon-eetkamer met een open haard en toegang tot het zwembadgedeelte, perfect om te genieten van het mediterrane klimaat. De keuken met centraal eiland en buiten toegang is een ideale ruimte om maaltijden te bereiden en van de tuin te genieten. Daarnaast vindt u op de begane grond een badkamer met douche en vier slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer de meest indrukwekkende is met een eigen badkamer met een hydromassagebad en een kleedkamer.

De bovenverdieping heeft een open kamer, perfect voor gebruik als speelkamer, kantoor, bibliotheek of voor andere behoeften die u mogelijk heeft. Het pand is voorzien van gemotoriseerde beveiligingsrolluiken, muggenhorren en tralies, wit gelakte deuren, verwarming op aardgas, luchtkoeling via leidingen, parketvloeren, een versterkte voordeur, een terras met zonnescherm en een video-intercom.

De geconsolideerde tuin heeft een automatisch irrigatiesysteem en het zwembad heeft een zuiveringsinstallatie, waterontharder, wasruimte en machinekamer. Het pand heeft ook een overdekte parkeerplaats voor één voertuig.

Dit pand is gelegen op een onverslaanbare locatie, zeer dicht bij alle services die u nodig zou kunnen hebben.

Mis de kans niet om te genieten van een luxe leven in dit prachtige pand in een van de meest exclusieve gebieden van L’Eliana. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezoek te plannen!

Overzicht

  • ID FC2030434
  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 2
  • Grootte 174 m2/1,872.92 sqft
  • Landgrootte 529 m2/5,694.10 sqft

Additional details regarding this property

  • Emergency services in area

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken