500m2 Masia op 12.000m2 grond Valencia

1.000.000€

Beschrijving

Masia te koop op 27km van Valencia stad Spanje.

Dit is een exclusieve villa op een enorm perceel van 12.000m2, dat kan worden ontwikkeld, extra woningen kunnen worden gebouwd en het perceel is niet over het hoofd gezien met een uniek uitzicht op de bergen en het bos.

*Let op, Found Valencia kan assst met alle aspecten van de bouw, planning en interieur design. Turn key.

Wij nodigen u uit om eerdere projecten te inspecteren en met de eigenaren te spreken voor referentie.

 

Deze woning ligt op 5 minuten lopen van de stad, winkels en alle benodigde voorzieningen zijn beschikbaar in deze pittoreske omgeving. De architectonische stijl van deze woning is in overeenstemming met de traditionele Spaanse stijl finca en is omgeven door 12.000m2 natuurlijk bos.

Het hoofdgebouw van 500m2 is gebouwd in 1950 en heeft 5 slaapkamers en 3 badkamers, verdeeld over 1 verdieping + garage + zolder (traditionele toren). Er zijn unieke kenmerken in dit pand, zoals hoge plafonds met balkenplafond, traditionele Valenciaanse ambachtelijke tegelwerk, gebogen deuropeningen, en volgroeide mediterrane tuinen.

De oprijlaan leidt naar een groot open terras aan de voorzijde van het hoofdgebouw en de hoofdingang. Dit terras van 150m2 biedt een uitstekende capaciteit voor entertainment en dineren.

Het hoofdzwembad is betegeld en heeft een afmeting van 5X10m en 2,50m diepte. Het is omgeven door prachtige palmen en altijd groene bomen en vanaf hier zijn er uitzonderlijke uitzichten over de boomgaarden van het pand.

Dit unieke eigendom biedt uitstekende mogelijkheden voor gebruik als privéwoning of voor een commerciële onderneming. Het ligt op 250 meter van de stad Naquera waar alle stedelijke voorzieningen beschikbaar zijn, waaronder medische centra, scholen, winkels en lokale diensten, commerciële centra, cafés en bars, apotheken en veterinaire klinieken.

De zee/het strand ligt op 20 minuten rijden of minder.

INDELING VAN DE EIGENDOM: Bij de ingang van deze woning vinden we een grote hal. Links is er een slaapkamer met tweepersoonsbed, en rechts de prachtige woonkamer met een afmeting van 60m2 en hoge plafonds en veel ramen en licht. Vanuit deze woonkamer is er toegang tot de zolder. Deze zolder is de typische toren van de Antieke Masia in Valencia die veel karakter geeft aan deze woning. De keuken van deze woning moet worden bijgewerkt, een garage, die een capaciteit heeft voor ten minste 3 auto’s. Aan deze kant van het huis bevinden zich 4 slaapkamers en de 5e slaapkamer komt uit in de woonkamer. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas, aluminium kozijnen en rolluiken. Er is een airco unit in de woonkamer.

Neem contact met ons op voor hulp die wij kunnen bieden. Ref: 2050007

Overzicht

 • ID 2050007
 • Slaapkamers 5
 • Badkamers 3
 • Grootte 500 m2
 • Landgrootte 12.000 m2
 • Land Spain
 • Province/State
 • City/Town
 • Postal code/ZIP 46117

Eigenschappen

 • Property condition

  Found Valencia can asst with all aspects of construction, planning and interior design.Turn key

 • Property style

  Mediterranean finca

 • Zwembad

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken