Overzicht

 • ID FC2020989
 • Slaapkamers 5
 • Badkamers 4
 • Grootte 400 m2
 • Landgrootte 1.600 m2

Beschrijving

Exclusief eigendom met zwembad en spectaculaire tuin gelegen in het natuurpark van de Sierra Calderona, gelegen in een private urbanisatie en op slechts 10 minuten wandelen van het centrum van de stad Naquera en alle dagelijkse diensten.

 

 

 

Wij presenteren een unieke woning gebouwd in 1977, maar bijgewerkt en onderhouden volgens de hoogste normen en met aandacht voor detail, zodat de essentie niet verloren gaat. Met een uitbreiding van prachtig aangelegde grond van 1600 vierkante meter en een bebouwde oppervlakte van 400m2, verdeeld over 3 verdiepingen + kelder.

 

 

 

Beschrijving van het huis.

 

Bij binnenkomst op straatniveau vinden we een garage met automatische deur en capaciteit voor twee voertuigen en ook een opslagruimte (49,72 m2).

 

 

 

We komen via een trap op de hoofdverdieping van het huis.

 

Waar vinden we een grote woonkamer van 56m2 gerangschikt in verschillende hoogtes geven verschillende sferen aan de ruimte, onafhankelijke keuken (25m2) traditionele in stijl, maar met alle moderniteiten en met aangebouwde wasserette en studie van 23m2, completeert de plant een toilet. Op dit niveau vinden we het zwembad en 2 grote terrassen, waarvan één met barbecue (165,42 m2).

 

Een paar treden hoger en als tussenverdieping hebben we de hoofdslaapkamer met badkamer, kleedkamer en terras en kelder (ingang buiten) (71,84 m2).

 

Iets verder op vinden we een grote hal die 4 tweepersoonskamers verdeelt met 2 complete badkamers (114,57 m2).

 

 

 

De woning heeft een oriëntatie van oost naar west, waardoor het huis de hele dag door veel lichtinval heeft in de slaapkamers en de eetkamer.

 

 

 

De verwarmingsinstallatie is 7 jaar geleden vernieuwd en het loodgieterswerk van het huis, evenals de afvoeren, zijn 2 jaar geleden nieuw gemaakt, de elektrische installatie is een jaar geleden vernieuwd.

 

 

 

Buitenkant van het pand: Mooie mediterrane tuin verzorgd in detail, heeft een honderdjarige den erin, het zwembad van 10X5m is slechts 3 jaar oud, grote terrassen en allemaal omgeven door de natuur als gevolg van de ligging in het natuurpark.

Eigenschappen

 • Property condition

  Good condition

 • Property style

  Mediterranean style

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken