Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
790.000€

Lieflijke Woning in Alfinach, Valencia, met Zeezicht

5
Bedrooms
2
Bathrooms
298 m2
Size
953 m2
Area
FC2030700
Reference
Key features of this Luxe Woningen
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Garage Glasvezel internet Good access roads Omheind terrein Outdoor dining areas Parking whiten boundaries Schools proximity good Well maintained building Zwembad
Everything you need to know about this Luxe Woningen for sale

Gelegen in de begeerde urbanisatie van Alfinach in Valencia, combineert deze uitzonderlijke woning elegantie, comfort en spectaculair uitzicht op zee, en biedt een ongeëvenaarde levensstijl. Verdeeld over twee verdiepingen en een derde met directe toegang tot een terras/solarium, beschikt het huis over 5 tweepersoons slaapkamers en 2 complete badkamers, wat een ruime en functionele omgeving biedt voor het hele gezin.

De begane grond presenteert zich als een uitzonderlijke ontmoetingsruimte, waar de prachtige woon-eetkamer, verlicht door een groot raam dat leidt naar het hoofdterras en het zwembadgedeelte, een naadloze verbinding creëert tussen het interieur en exterieur. De perfect bemeten keuken integreert harmonieus met het paella-gebied en biedt directe toegang tot de achtertuin. Ook op deze verdieping bieden een volledig uitgeruste badkamer en twee kamers met inbouwkasten comfort en veelzijdigheid.

Op de volgende verdieping benadrukken drie tweepersoons slaapkamers, waarvan één met een eigen terras en de andere twee met ramen die een prachtig uitzicht op zee inlijsten, de elegantie van deze woning. De hoofdslaapkamer heeft een complete ensuite badkamer met een hydromassagebad. Alle slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten, wat zorgt voor een georganiseerde en functionele ruimte.

De ruimtelijkheid van de woning wordt versterkt door hoge plafonds, wat een gevoel van grootsheid creëert in elke hoek. Het huis wordt aangevuld met een uitzonderlijke privétuin rondom het pand, met een zwembad en een paella-gebied voor onVergelijken

Share this property

o