Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
525.000€

Een prachtig pand met uitzicht op zee in Puzol Valencia

5
Bedrooms
3
Bathrooms
280 m2
Size
1.044 m2
Area
FC2020266
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Excellent motorway access Garage Gazons Glasvezel internet Good access roads Mogelijkheid voor rolstoelgebruikers Omheind terrein Outdoor dining areas Parking whiten boundaries Schools proximity good
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Een prachtig pand met uitzicht op zee in Puzol Valencia

Prachtig pand van 280m2 te koop in Puzol, Valencia. De woning is gelegen in een geconsolideerde urbanisatie in een prachtige omgeving en met uitzicht op zee en de vallei.
 De toegang tot het strand en de stad Valencia is uitstekend en het pand wordt goed onderhouden, hoewel enige opfrissing nodig is.
 Gelegen op een perceel van 1.044m2 grond, is het huis verdeeld over twee verdiepingen.
 Een groot overdekt (schaduw) terras leidt naar de ingang van het pand en biedt een prachtig uitzicht op de vallei en de zee met brede sinaasappelvelden die een gevoel van ruimte en helderheid geven.
 De woonkamer heeft een oppervlakte van 45m2 met een open haard en direct naar het overdekte terras en een dubbele houtkachel met oscillerende ventilator, die verwarming voor de bovenste verdieping produceert.
 Twee grote tweepersoonskamers en een kantoor met twee familiebadkamers en het lagere niveau drie slaapkamers, een badkamer, sauna en twee bergingen.
 Aan de rechterkant is er een grote keuken met een groot eiland, granieten werkbladen en een kantoorruimte. De keuken is volledig uitgerust met voldoende opbergruimte. Een keukendeur communiceert met een buitenterras met uitzicht op de tuinen.
 Tevens de hoofdslaapkamer op dit niveau. Op deze verdieping zijn er extra opbergkasten en een complete badkamer.
 De trap leidt naar de tweede verdieping waar zich 4 slaapkamers en een complete badkamer bevinden. Beide verdiepingen hebben onafhankelijke toegang voor gasten.
 De begane grond is een open ruimte die wordt gebruikt als garage. Daarnaast meer opbergruimte.
 Een hoogtepunt van deze woning is het spectaculaire uitzicht op de valleien en de zee en een belangrijk aspect om te vermelden is de koele zeebries in de warmere maanden van het jaar.
 Het pand heeft een eigen sauna en er is een zwembad voor de gemeenschap op slechts enkele minuten afstand.
 De gemeentebelasting bedraagt ​​€ 650,- per jaar, gemeenschapskosten € 35,- per maand voor het onderhoud van het terrein.
 We zijn in staat om sleutelklare renovaties en bouwprojecten te assisteren en organiseren, eerdere projecten zijn op aanvraag beschikbaar voor inspectie.
 INFORMATIE OVER DIT GEBIED
 De urbanisatie is volledig omheind en elke eigenaar heeft een afstandsbediening voor de privétoegang.
 Caxton International College is anderhalve kilometer van deur tot deur.
 Deze accommodatie ligt op 26 km van de luchthaven van Valencia en op 24 km van de stad Valencia. Slechts 5 km van Puçol, waar we alle noodzakelijke dagelijkse diensten kunnen vinden, heeft ook een uitstekende toegang tot de snelweg Alicante-Barcelona A7.
 De urbanisatie is ideaal om te integreren in de inheemse levensstijl en biedt groene gebieden waar gezinnen samenkomen om te ontspannen en te genieten van het klimaat van Valencia. Bovendien bevindt de woning zich op korte afstand van Valencia. Er zijn 3 internationale scholen (privé). Het gebied biedt overal asfaltwegen met straatverharding en straatverlichting.

Vergelijken

Share this property

o