Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
925.000€

Hotel te koop 20 minuten van Valencia

12
Bedrooms
15
Bathrooms
801 m2
Size
801 m2
Area
FC2030356
Reference
Key features of this Gebouwen en Commercieel
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Excellent motorway access Garage Glasvezel internet Good access roads Metro in area Omheind terrein
Everything you need to know about this Gebouwen en Commercieel for sale

Hotel Muralleta***  3-Sterren

Muralleta is een klein hotel in het hart van het natuurpark Turia, waarvan de gelijknamige rivier, de “Turia”, aan de voet van het hotel stroomt. Ondanks het feit dat de natuur vrij door haar aderen stroomt, is Muralleta ook een stadshotel omdat het zich in het hart van de oude stad Riba-roja bevindt. 19e-eeuws gebouw, zorgvuldig gerestaureerd met behoud van de oorspronkelijke charme, gevel en stenen muren.

 

Het hotel heeft 12 kamers (8 tweepersoonskamers met badkamer en 4 suite kamers met badkamer, woonkamer en hydromassagebad). WIFI, kluis, onafhankelijke Airco (warm-koud), minibar, tv.

 

Restaurant, grote receptie, salon met open haard, toiletten en kleedkamers voor personeel en wasserette.

 

Door zijn ligging is Muralleta een ideaal vertrekpunt voor activiteiten zoals paardrijden, kajakken op de Turia, fietsroutes,….

Riba-roja de Turia is een grote stad die zeer goed verbonden is en alle diensten heeft: gezondheid en cultureel: er zijn 2 bibliotheken, tentoonstellingszalen, een muziek- en dans conservatorium, een theater, enz.

 

Het is gelegen in het historische centrum van Riba-Roja, omgeven door het indrukwekkende landschap van het natuurpark Turia, dat is uitgeroepen tot beschermd natuurgebied.

 

Een paar meter van het natuurpark Turia River. U kunt activiteiten beoefenen zoals vissen in de rivier, paardrijden, wandelen, begeleide of ongeleide fietsroutes, kajakken op de Turia, klimmen, enz. Hotel Muralleta is een ideaal startpunt voor al deze activiteiten.

 

Het is momenteel actief.

 

20 km van Valencia, 15 km van de luchthaven

Vergelijken

Share this property

o