Riba Roja del Turia, Valencia

309.000€

Beschrijving

Huis te koop in Riba Roja del Turia, Valencia.

 

Wij presenteren aan de markt deze woning met een grondoppervlakte van 650m2 en een hoofdwoning van 150m2, gelegen op slechts 20 minuten van de stad Valencia. Dit gebied van Valencia is goed gelegen met uitstekende openbaar vervoer diensten, waaronder metrostations. Er zijn alle stedelijke faciliteiten beschikbaar, waaronder scholen, banken, medische diensten, supermarkten, winkelcentra, dierenklinieken en lokale diensten.

 

De woning is verdeeld over twee verdiepingen, de eerste verdieping bestaat uit een terras, een hal, een lichte woonkamer met een schoorsteen, een keuken volledig uitgerust met ontbijtruimte, bijkeuken en directe toegang tot de patio, 3 slaapkamers met ingebouwde kasten, en een badkamer.

 

Op de tweede verdieping vinden we nog 2 tweepersoonskamers, een complete familiebadkamer, alle slaapkamers hebben toegang tot het terras. Deze tweede verdieping heeft een veiligheidsdeur.

 

Het terrein van deze woning is voorzien van bomen, een groene zone met automatisch irrigatiesysteem en een barbecue om het hele jaar door van het buitenleven te kunnen genieten. We vinden ook een parkeerplaats voor 2 auto’s. Het is mogelijk om een zwembad te bouwen, Found Valencia kan helpen met alle aspecten van de werkzaamheden, er is centrale verwarming op gas met radiatoren en airconditioning geïnstalleerd in sommige gebieden.

 

De jaarlijkse IBI- of gemeentebelasting die aan het lokale gemeentehuis wordt betaald is 580€. Het huis ligt naast La Eliana dat een grote kosmopolitische buitenwijk van Valencia is, gelegen op 15km van het centrum van Valencia. Er zijn uitstekende communicatieverbindingen van Riba Roja en La Eliana met de CV35 snelweg, de metro treindienst en verschillende buslijnen naar Valencia en de omliggende steden.

 

Alle stedelijke voorzieningen zijn beschikbaar in La Eliana en er zijn vele restaurants, bars en cafés in en rond La Eliana en een groot commercieel centrum heeft alle grote winkels en winkels. Er zijn internationale scholen in La Eliana (Iale, Cambridge House) met schoolbusdiensten. Bedankt dat u de tijd neemt om deze presentatie te lezen en neem contact met ons op voor alle hulp die we kunnen bieden.

Overzicht

 • ID 2040066
 • Slaapkamers 5
 • Badkamers 2
 • Grootte 150 m2
 • Landgrootte 650 m2

Eigenschappen

 • Sold furnished

  Found Valencia can assist with all asspects of interior design and furniture.

 • Property condition

  Very Good

 • Property style

  Mediterranean house for sale in Riba Roja

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken