Elegant ontwerp aan het water

850.000€

Beschrijving

Elegante villa in moderne stijl aan het strand in Almardá (Canet d’En Berenguer).

Het perceel heeft een totaal van 1064 m2 gelegen tegenover de zee. Het strand is erg rustig en familiaal.

Het huis biedt 216 m2 en is gebouwd in 2008, hoewel volledig gerenoveerd in 2020, met prioriteit voor uitzicht, licht en open ruimtes.

De verdeling is als volgt:

De begane grond heeft een zeer lichte open ruimte, met uitzicht op de tuin van beide kanten, de woonkamer, eetkamer en keuken integreren in een prachtig open concept. Een open mezzanine maakt de ruimte compleet. Vanaf daar, via een trap, heeft u toegang tot een wasruimte en een garage voor twee auto’s en veel extra ruimte.

Via de garage of direct via de tuin vinden we een zelfstandige, ruime en zeer lichte ruimte, die gebruikt kan worden als tv-kamer, fitnessruimte of logeerkamer. Aansluitend op deze omgeving een complete badkamer die zowel vanuit het bijgebouw als vanuit de tuin te gebruiken is.

De bovenverdieping is verdeeld in twee grote, aparte ruimtes, elk met een geïntegreerde badkamer. De eerste slaapkamer, met uitzicht op zee, wordt momenteel gebruikt als kantoor of thuiskantoor, met 300 GB internet; het kan ook als hoofdruimte worden gebruikt. Vanuit beide kamers is er toegang tot een terrasvormig balkon en kunt u genieten van het uitzicht op zee.

De tuin is verdeeld in twee ruimtes: aan de ene kant hebben we het zwembad van 8 x 4 meter, met een warmtepomp en een tegenstroomapparaat voor professionele zwemtraining. Aan de andere kant meer beschut tegen de zon, een houten terras en een padelbaan. De tuin is omgeven door cipressen om u privacy te geven.

De woning is gelegen op slechts 40 km van de prachtige stad Valencia (30 minuten via de snelweg). Castellón ligt op dezelfde afstand naar het noorden en de internationale luchthaven van Valencia ligt op 45 km afstand, met overvloedige verbindingen naar heel Europa.

Almardá is een vrij rustig kiezelstrand, zeer dicht bij Canet d’en Berenguer en zijn zandstranden. Het biedt ook toegang tot een verscheidenheid aan fietspaden en natuurgebieden die zich helemaal uitstrekken tot in de bergen. Op slechts 11 km afstand vinden we de historische ruïnes van het fort Sagunto en op 20 km afstand begint het natuurpark Serra Calderona. Zowel Canet d’en Berenguer (4 km) als Sagunto (11 km) bieden goede alternatieven voor restaurants, diensten en winkels. De strategische ligging maakt deze plek de ideale plek om te genieten van sport en natuur, zonder al te ver van een grote stad te zijn.

 

Overzicht

  • ID FC2030164
  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 3
  • Grootte 216 m2
  • Landgrootte 1.064 m2

Eigenschappen

  • Emergency services in area
  • Garage
  • Zwembad

Vergelijken