Overzicht

  • ID FC2030141
  • Slaapkamers 5
  • Badkamers 5
  • Grootte 486 m2
  • Landgrootte 1.098 m2

Beschrijving

Found Valencia presenteert dit prachtige pand met een spectaculair uitzicht op zee. Gelegen op een paar meter van het strand, en met een perceel van 1098 m2

Het huis heeft 486 m², met onafhankelijke garage voor 2 auto’s en veel opslagruimte

We bereiken het huis via een brede trap. Links van ons vinden we de woon-eetkamer, met een moderne open keuken van topkwaliteit. Het heeft ook een pantry en een wasruimte. Via de keuken hebben we toegang tot een glazen terras, dat tegelijkertijd toegang geeft tot het zwembadgedeelte.

Aan de rechterkant van het huis hebben we een woonkamer, een logeerkamer en een badkamer.

De marmeren trap leidt naar de drie slaapkamers op de tweede verdieping. Allemaal aan de buitenkant en met uitzicht op de zee, ze zijn allemaal ruim en zeer licht. De hoofdslaapkamer valt op door zijn grote ensuite badkamer en het grote onafhankelijke terras.

Om toegang te krijgen tot de zolder, gaan we een wenteltrap op. Op deze verdieping hebben we nog steeds een fantastisch uitzicht op de zee, plus een ruimte die geschikt is voor onbeperkte opties. Op deze verdieping hebben we ook een badkamer en een terras.

Het pand is gebouwd in 1996 met de beste kwaliteiten en afwerkingen. Rekening houdend met de nabijheid van de zee, is er voor elk detail gezorgd. Met een onafhankelijk gastenverblijf met barbecue, keuken en buitenbadkamer. Zonnepanelen. Zwembad met tegenstroomsysteem en pre-installatie voor waterverwarming. Kelder. En eindeloze details.

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken