Overzicht

  • ID FC2030142
  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 0
  • Grootte 239 m2
  • Landgrootte 1.235 m2

Beschrijving

Prachtige statige villa met groot perceel op steenworp afstand van het strand.

 

Found Valencia presenteert dit prachtige huis met zwembad vlakbij de zee. Het terrein van 239 vierkante meter heeft een zwembad, speeltuin voor kinderen, Moorse oven, barbecue, een kleine boomgaard en zelfs een sauna voor vier personen met douche.

 

Het is gelegen in een besloten en rustige straat, de tuinen zijn ruim en mooi onderhouden. Het overdekte terras, dat een groot deel van het huis omringt, is heerlijk voor zomerse dagen.

 

Bij binnenkomst in het huis voelen we de ruimtelijkheid van de hoge plafonds van de woon-eetkamer. Op deze verdieping vinden we een keuken met bijkeuken, twee slaapkamers en een badkamer. Als we naar boven gaan, vinden we een woonkamer, die kan worden gebruikt als een vijfde slaapkamer, twee kleine terrassen en 3 tweepersoonskamers met nog twee badkamers.

 

De villa heeft centrale verwarming op mazoutolie, een open haard, airconditioning en een waterzuiveringssysteem met omgekeerde osmose.

 

Gelegen aan het strand van Almardá, in de gemeente Sagunto. Het is een open strand van bijna twee kilometer lang. De belangrijkste attractie ligt in de duinen van grote ecologische waarde. Met uitstekende communicatie en zeer dicht bij Valencia.

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken