Gloednieuw huis te koop met veel stijl en charme in Petrés.

320.000€

Overzicht

  • ID FC2030353
  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 2
  • Grootte 140 m2
  • Year Built 2022

Beschrijving

Gloednieuw huis dat is gebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit, met oog voor detail.

Zodra u binnenkomt, ziet u de kwaliteit en smaak waarmee deze woning is gebouwd. De gewelfde plafonds, de stenen muren en het exclusieve ontwerp en de decoratie maken dit huis uniek.

Het is een huis van 140 m2 verdeeld over 2 verdiepingen.

Op de begane grond vinden we de hal, een woon-eetkamer met een open haard en een grote keuken in eiland stijl met een grote opslagruimte. Via grote ramen met dubbele beglazing heeft u toegang tot de patio, met een uitstekende ontspanningsruimte en het zwembad. Met de mogelijkheid van een barbecue/paellero-ruimte. Deze zelfde verdieping heeft een gasten toilet.

Als we de prachtige design trap opgaan, vinden we de eerste verdieping waar zich twee slaapkamers bevinden, een complete badkamer die hen bedient en de grote tweepersoonskamer met een indrukwekkende complete badkamer met apart bad en douche. Deze kamer heeft een groot privéterras met een groot solarium.

 

Climalit ramen, warme/koude airconditioning door het hele huis, ondersteund door elektrische radiatoren.

Gelegen in een van de beste straten van de stad. Zeer dicht bij het stadhuis en het plein. Petrés is een zeer rustige gemeente van de Valenciaanse Gemeenschap, in de regio van Camp de Morvedre. 28 km van Valencia en 2 km van Sagunto.

Ook zeer dicht bij Parc Sagunt, een van de grootste bedrijventerreinen van Europa.

 

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken