Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
300.000€

Herenhuis in San Antonio De Benageber

3
Bedrooms
3
Bathrooms
132 m2
Size
135 m2
Area
127646
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Airconditioning Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Excellent motorway access Gazons Glasvezel internet Good access roads Metro in area Omheind terrein Outdoor dining areas Schools proximity good Zwembad
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Gevonden commercialisering Valencia is te koop gelegen in de omgeving van San Vicente de San Antonio de Benageber. Met een perceel van 136 meter aangelegd.

Deze adosado cuenta met een grote plantenvloer, u kunt genieten van een eetkamer van 28 meter, een terras van 10 meter met gemotoriseerd dak, een keuken van 10’60 meter en een salon. Op de eerste verdieping bevindt zich een hoofdhuis van 12.30 meter, een complete badkamer met douche en terras, nog een huis van 11.50 meter en een huis van 8.70 meter met een complete badkamer met ligbad.

Bovendien kunt u in de derde plant genieten van een hermosa-terras van 62,80 meter met een spectaculair uitzicht. De adosado wordt verwarmd door aardgas, koude lucht en geleidende warmte, dubbele kristallen aluminium ventilatieopeningen, muskietennetten, inbouwkasten en vestidos, zandsteen op de benedenverdieping en houten vloer op de benedenverdieping.

Op het perceel kunt u een voertuig parkeren en genieten van de gemeenschappelijke ruimte met zwembad. De locatie is uitstekend, aan de weg naar de snelweg C/35 is het slechts 5 minuten van de stad. ¡Geen stenen bij de gelegenheid om deze prachtige tiener te bezoeken!

Vergelijken

Share this property

o