Overzicht

 • ID BB2020149
 • Slaapkamers 4
 • Badkamers 2
 • Grootte 200 m2
 • Landgrootte 1.000 m2

Beschrijving

Gelegen in Serra Valencia, een prachtig pand in een zeer groene omgeving.

Een prachtig pand van 200m2 te koop in Valencia in de buurt van Serra.

 

Deze woning bestaat uit 5 slaapkamers en 2 badkamers. Gelegen in een prachtige omgeving dicht bij de sociale club (Olympisch zwembad, tennisbaan, voetbalveld en restaurant) en alle slechts 25 minuten van het centrum van Valencia.

 

Gelegen op een perceel van 1.000m2 met aangelegde tuinen en gebouwd op een niveau en zolder, als we hier binnenkomen bevinden we ons in een eetgedeelte van 35m2, aan de linkerkant hebben we een grote mediterrane keuken.

 

Een deur leidt vanuit de keuken naar een terras met uitzicht op de tuin. Op deze verdieping zijn er 4 slaapkamers en 2 volledige badkamers.

 

Een wenteltrap brengt u naar de zolder waar u een zeer goed verlicht kantoor, dankzij de grote ramen. Er zijn grote ramen in het hele pand waardoor voor voldoende natuurlijk licht. De kozijnen zijn gemaakt van aluminium en er zijn muskietennetten en jaloezieën.

 

Een opvallende eigenschap van deze woning zijn de tuinen. De mooie tuinen hebben een zeer mediterrane sfeer met kenmerken zoals onder andere palmen en pijnbomen. Er is ook een barbecue aanwezig.

 

Deze woning is gelegen op 20 minuten met de auto van zowel de luchthaven van Valencia, als het centrum van Valencia. Er zijn supermarkten, internationale en particuliere scholen, en gemakkelijke toegang tot de snelweg.

 

Belastingen: 700€ per jaar voor de IBI en 230€ per drie maanden voor de gemeenschap, inclusief onderhoud, bewaking en het gebruik van de sociale club.

 

INFORMATIE OVER HET GEBIED: De urbanisatie biedt alle noodzakelijke voorzieningen zoals winkels, medisch centrum, bars, openbaar vervoer, kappers en apotheker. Dicht bij zowel openbare als particuliere scholen en ongeveer 25 minuten van het centrum van Valencia en slechts 20 minuten van de luchthaven van Manises (Valencia).

 

 

Eigenschappen

 • Property condition

  Excellent. Turn key

 • Property style

  Mediterranean Villa

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken