Groot huis van 280 m² in Silla Valencia

395.000€

Overzicht

  • ID FC2030340
  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 3
  • Garages 1
  • Grootte 260 m2
  • Year Built 2009

Beschrijving

Groot huis van 280 m² in Silla, provincie Valencia.

Als u zich rustig wilt voelen in het centrum van het dorp, dan is dit uw eigendom. Door de ruimte die het biedt, is dit huis ideaal voor een gezin met kinderen.

De woning is verdeeld over de hoofdverdieping met een ruime woonkamer, ingerichte keuken, en een gastentoilet. Op de bovenverdieping zijn er drie ruime slaapkamers en twee complete badkamers. Op de benedenverdieping heeft het huis een grote open ruimte die momenteel wordt gebruikt als kantoor en toegang heeft tot een grote patio met een verwarmd privé zwembad. Bovendien beschikt de woning over een terras waar u kunt genieten van een prachtige ruimte om te ontspannen en samen te zijn met de familie.

De woning heeft een praktische galerij om de ruimte te vergroten en ingebouwde kasten om uw opslagruimte te optimaliseren.
Het eigendom is helemaal buiten. Deze woning, gelegen aan een goed bereikbare weg, heeft een garage zodat u comfortabel kunt parkeren en een inpandige berging die een grote verlichting biedt zodat u alle ruimte in het huis kunt benutten.

De woning wordt verkocht in zeer goede staat, klaar om in te trekken. Wat de kwaliteiten betreft, deze zijn van de hoogste kwaliteit, het heeft vloerverwarming, airconditioning, aluminium timmerwerk en parketvloer.

Gelegen in een zeer goed gecommuniceerde en rustige omgeving, zeer dicht bij de bushalte en het treinstation. Voor meer comfort ligt de woning zeer dicht bij een medisch centrum, een school en alle noodzakelijke diensten. Het ligt zeer dicht bij Valencia
en het strand.

Vergelijken