Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
290.000€

Prachtig huis in Jardines Del Real Valencia

1
Bedrooms
1
Bathrooms
81 m2
Size
0 m2
Area
FP3041031
Reference
Key features of this Appartementen en penthouses
Airconditioning Buiten BBQ Easy access to amenities Metro in area Schools proximity good
Everything you need to know about this Appartementen en penthouses for sale

Elegant en gezellig appartement in Barrio de Exposición, een van de meest gewilde wijken in de stad Valencia, de woning is gelegen in een klassiek gebouw zonder lift.

Het heeft een oppervlakte van 81 m2 bebouwd, met een zeer functionele verdeling, heeft een ruime en lichte woonkamer waarin de hoogte van de plafonds met houten balken en originele baksteen en twee balkons naar de straat, een slaapkamer met grote kleedkamer en badkamer en keuken benadrukt.

Om het ruime natuurlijke licht in alle kamers te benadrukken, evenals de recente hervorming uitgevoerd met uitstekende kwaliteiten en afwerkingen.

De omgeving:

Het is gelegen op een paar meter van Paseo de la Alameda en Jardines de Viveros een van de meest prestigieuze wijken van Pla del Real, een geconsolideerde wijk met alle nodige diensten, zoals: supermarkten, ziekenhuizen, apotheken, scholen, winkels en restaurants, het is slechts een paar minuten lopen van de Turia tuinen en het metrostation Exposición, evenals de bushaltes van Avenida Blasco Ibáñez, waardoor het met de beste communicatie met het openbaar vervoer.

Vergelijken

Share this property

o