Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
429.000€

Uitstekende locatie in het centrum van Valencia

3
Bedrooms
2
Bathrooms
133 m2
Size
0 m2
Area
1957
Year Built
FP3041036
Reference
Key features of this Appartementen en penthouses
Airconditioning Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Elevator Emergency services in area Excellent motorway access Glasvezel internet Metro in area
Everything you need to know about this Appartementen en penthouses for sale

Dit prachtige pand met drie slaapkamers presenteert zich als een waar vastgoedsieraad in het hart van de stad. Vanaf het moment dat u de woning betreedt, wordt u begroet door een gastvrije hal die leidt naar een ruime en lichte woon-eetkamer, het epicentrum van elegantie en comfort in deze woning.

Het appartement, in uitstekende staat, is voorzien van parketvloeren, wat warmte en stijl toevoegt aan elke hoek. De indeling is zorgvuldig ontworpen, waardoor een naadloze overgang tussen de ruimtes mogelijk is. Het eerste blik op het interieur onthult een volledig uitgeruste keuken, met de mogelijkheid om deze te verbinden met de eetruimte om een nog meer geïntegreerde leefruimte te creëren. De keuken heeft toegang tot een galerij, die een extra ruimte biedt gevuld met natuurlijk licht.

Zorgvuldig geselecteerde details omvatten ingebouwde kasten in alle slaapkamers, waardoor optimaal gebruik wordt gemaakt van de ruimte. Twee volledige badkamers versterken het comfort van deze woning, waarvan één een en-suite badkamer is in de hoofdslaapkamer, uitgerust met een douche. De tweede badkamer heeft een ontspannend ligbad.

Het centrale airconditioning- en verwarmingssysteem zorgt voor een perfect klimaat gedurende het hele jaar, terwijl het natuurlijke licht dat elke hoek overspoelt, de ruimtelijkheid en warmte versterkt.

De locatie van deze woning is onovertroffen, gelegen in een rustige voetgangersstraat in het hart van Valencia. Op slechts een steenworp afstand van het Noordstation, het stadhuis en een verscheidenheid aan winkels, scholen en instituten, biedt deze woning het gemak van alle voorzieningen binnen handbereik.

Wij moedigen u aan deze kans niet te missen om een unieke levenservaring te creëren in het bruisende hart van Valencia!Vergelijken

Share this property

o