Overzicht

  • ID FL10110748
  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 3
  • Garages 1
  • Grootte 173 m2
  • Year Built 1996

Beschrijving

Duplex penthouse met terras in Ciutat Vella.

Naast de Torres de Quart, in een van de beste wijken van El Carmen, vinden we dit luxueuze duplex penthouse met indrukwekkend uitzicht over de oude stad.

Deze indrukwekkende woning van 173 meter woonruimte en 50 meter terras, is gelegen op de bovenste verdiepingen van een 5 verdiepingen tellend gebouw.

Op de benedenverdieping hebben we toegang tot de grote woonkamer, van waaruit we de lichtinval van het pand en de rust waarvan we gaan genieten, al kunnen waarnemen.

Op deze zelfde verdieping vinden we een design keuken open naar de woonkamer, volledig uitgerust en een aparte wasruimte; een dubbele slaapkamer met inbouwkasten, een complete badkamer en tenslotte de master suite met badkamer en kleedkamer.

Een wenteltrap leidt naar de bovenverdieping, waar we een grote woonkamer vinden met grote ramen en een complete badkamer; van hieruit hebben we direct toegang tot het grote 50m terras-solarium.

Van daaruit hebben we een uniek uitzicht over de stad. Een plek om van absolute rust te genieten of om de beste ontmoetingen met vrienden in totale privacy te organiseren.

Het pand werd gerenoveerd door een gerenommeerde studio met materialen en design van hoge kwaliteit, waarbij aan elk detail is gedacht.

Het heeft gekanaliseerde airconditioning, grijze betonnen vloer die het een grote helderheid en design geeft. Deuren en kasten gelakt in dezelfde tint als de muren, badkamers opgeknapt met uitstekende kwaliteiten en neutrale kleuren, dubbele buitenbetimmering, gladde muren en een parkeerplaats in de kelder.

Het gebied van de torens van Quart, gelegen in het district Ciutat Vella, in de buurt van El Carmen, is een gebied met veel charme, waar u kunt rondlopen en geweldige monumenten en historische gebouwen kunt vinden.

Aarzel niet om ons te bellen om dit exclusieve penthouse in het historische hart van de stad Valencia te bezichtigen.

 

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken