Overzicht

  • ID FL10110758
  • Slaapkamers 5
  • Badkamers 2
  • Grootte 250 m2
  • Year Built 1966

Beschrijving

Spectaculaire woning op de vierde verdieping met uitzicht op de rivierbedding die geniet van een uitstekende ligging en een bebouwde oppervlakte van 250 m2.

 

Het pand maakt deel uit van een traditioneel en goed uitgevoerd gebouw uit 1966: een enorme, zeer lichte woonkamer met een open haard en toegang tot een groot terras met uitzicht op de rivier, die via 2 schuifdeuren naar een grote eetkamer leidt; de grote keuken met schiereiland heeft servicetoegang. Een tussentijdse studie tussen de dag- en nachtruimtes, die plaats maakt voor 5 slaapkamers en 2 onafhankelijke badkamers, waarvan één met een eerdere kleedkamer en een en-suite badkamer. Uitgerust met ingebouwde kasten in alle slaapkamers, geniet het van gerenoveerd pvc-buitenschrijnwerk met draai-kiepopeningen die het huis een zeer goede akoestische isolatie geven.

 

Vloeren in gemeenschappelijke ruimtes, statig timmerwerk, lambrisering en muren bedekt met decoratief textiel, vormen een traditioneel huis. Installatie van centrale verwarming door radiatoren.

 

Het heeft een lift en een conciërgeservice.

 

Een goede gelegenheid voor privé- of eersteklas investeringen op vijf minuten van Calle Colón en Plaza de Ayuntamiento”

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken