Overzicht

 • ID FP3030270
 • Slaapkamers 5
 • Badkamers 2
 • Grootte 162 m2
 • Landgrootte 0 m2

Beschrijving

Een prachtige locatie in Valencia Stad

Dit appartement ligt op een prachtige locatie en is slechts enkele minuten lopen van de parken en het centrum van de stad is zeer toegankelijk.

De woning zelf is aan een update toe, en we kunnen alle aspecten van de planning en bouw vlekkeloos afhandelen, we leveren onze woningen sleutelklaar op en voorbeelden van vele eerdere projecten zijn beschikbaar voor uw inspectie.

In het centrum van Valencia ligt de beroemde Barrio de L’Eixample op loopafstand van de Plaza de la Reina en de belangrijkste historische plaatsen van Valencia als de Centrale Markt.

Het appartement vereist enkele werkzaamheden om de beschikbare ruimte te optimaliseren. De woning is in goede staat, de originele plafonds en de originele vloeren in het gehele pand.

Momenteel bestaat het appartement van 160 m2 uit een hal die leidt naar de woonkamer, twee badkamers, 5 slaapkamers en een terras.

De wijk L’Eixample staat bekend om zijn traditionele stijl, waarin beide restaurants en traditionele gebouwen naast elkaar bestaan. L’Eixample is een goed gelegen wijk van de stad vanwege de nabijheid van het historische centrum, het centraal station (Estación del Norte) en de belangrijkste winkelstraten van de stad. Het is op loopafstand van alle benodigde diensten.

Alle stedelijke voorzieningen zijn in de buurt beschikbaar, waaronder internationale scholen, medische centra, ziekenhuizen, sportfaciliteiten en openbaar vervoer. Er is een overvloed aan winkels, restaurants en cafés van uitstekende kwaliteit en het staat bekend om zijn ontspannen leven.

 

 

Eigenschappen

 • Sold furnished

  no

 • Property style

  Large property at L'Eixample area

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken