Uniek en mooi appartement in het centrum van Valencia

385.000€

Beschrijving

We presenteren een zeer gedetailleerd en mooi appartement met 4 slaapkamers op een centrale locatie van Valencia Stad. Deze 137m2 grote woning is gelegen op de Gran Vía Germanías, tussen Ruzafa en Calle Xátiva, op een bevoorrechte locatie.

Het appartement had oorspronkelijk 5 slaapkamers en 3 badkamers. Tegenwoordig bestaat de verdeling uit 4 slaapkamers, twee woonkamers, een in elke gevel, 2 complete badkamers en een toilet en een grote keuken. Het appartement is zeer licht en rustig.

Twee van de slaapkamers hebben een eigen badkamer. Het huis heeft hoge plafonds, ca. 3,20 meter hoog, daarnaast heeft de woonkamer een klassieke stijl decoratie met originele lijstwerk en gipsen houtsnijwerk die samen met de originele houten ramen, met een halfronde boog, het huis een zeer klassiek karakter geven.

De vloer kan worden bijgewerkt, waarbij de originele mozaïekvloeren worden blootgelegd, en de verdeling kan worden verbeterd omdat dit huis veel oppervlakte heeft. Aarzel niet om voorstellen voor hervorming en decoratie aan te vragen bij ons team van ontwerpers en bouwers.

De locatie is zeer bijzonder, omdat het op de grens ligt tussen het historische centrum en Ruzafa. Een stap verwijderd van Calle Colón en Calle Ruzafa, commerciële knooppunten bij uitstek. Een paar meter van het centraal station, Estación del Norte en het toekomstige Central Park waarvan de eerste fase al is geopend.

Dit gebouw werd gebouwd door een coöperatie in 1937, dus alle commerciële panden zijn eigendom van de toenmalige gemeenschap, dus er zijn nauwelijks uitgaven, omdat de huurvoordelen worden gebruikt voor de gemeenschapskosten van het gebouw.

Het gebouw heeft ook een klassieke stijl en het hele bouwblok maakt deel uit van dezelfde compositorische eenheid met een uitgesproken karakter en aanwezigheid in de locatie. In het gebouw is er een parkeerplaats op de begane grond, zodat er maandelijks kan worden geparkeerd.

Overzicht

  • ID FP3040457
  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 3
  • Grootte 137 m2
  • Landgrootte 0 m2

Eigenschappen

  • Property condition

    In need of some updating

Vergelijkbare huizen die je misschien leuk vindt

Vergelijken